Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

2018.05.15-18. Ipar Napjai Hungexpo, Budapest

Ipar Napjai 2018

IPAR NAPJAI 2018 BUDAPEST, HUNGEXPO

Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a Budapesti Vásárközpontban, az Ipar Napjai 2018 kiállításon.

A hagyományokhoz híven 2017-ben is NAGYDÍJ-jal jutalmazták a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációkat az IPAR NAPJAI – MACH-TECH kiállításon. A versenyen eséllyel indulhatott bármely, korszerű hazai forgalmazású termék, eljárás, műszaki szolgáltatás, amely beleillik a kiállítás tematikájába.

2017-ben az előzőnél is sikeresebb négy napot zárt a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás-együttes, 19 ország 435 kiállítója vett részt a szakmai seregszemlén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2017. május 9–12. között. Magyarország legnagyobb ipari seregszemléjén valamennyi olyan ágazat részt vett, amely vezető szerepet játszik az ipari digitalizáció, más néven az ipar 4.0 térhódításában. A szerszámgépes és más gépipari szereplők, a robotgyártók, az elektronikai vállalatok, a logisztika képviselői, a vezérlések megvalósítói egyaránt nagy számban voltak jelen a Budapesti Vásárközpontban. A négy nap alatt 16.700-an keresték fel a kiállítást, ami több mint 10 százalékos növekedés a két évvel ezelőttihez képest.

Online regisztráció az ingyenes belépésért olvasóinknak:

www.iparnapjai.hu/muszakimagazin

Időpont:

2018. május 15 – 18.

Helyszín:

Hungexpo Budapest, 1101 Albertirsai út 10.  – megtekint térképen

Ipar Napjai 2018 Budapest, Hungexpo – További információ:

www.iparnapjai.hu

Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója szerint ekkora érdeklődés már régen nem volt tapasztalható a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítások iránt, ami elsősorban az iparban zajló forradalmi változásoknak tudható be.

Emellett több mint egy tucat konferencia, kerekasztal és szakmai program kapcsolódott a kiállításokhoz. Az egyre növekvő kiállítói érdeklődés következtében, ezek a programok ezúttal külön pavilonban (F) kaptak helyet. Nagy figyelem kísérte a többi között a MAJOSZ hagyományos autó- és gépipari beszállítói fórumát, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara társszervezésében, amelyen 150-nél is több üzleti tárgyalást folytattak beszállítók és beszerzők. Sokan vettek részt az energiahatékonysággal, valamint a cégek munkaerő gondjaival foglalkozó konferenciákon is.

A kiállítás egyik legfontosabb eleme, a 2013-ban elindított és azóta folyamatosan fejlesztett APPLICATION ZONE volt. Sikert aratott a kiállítók újfajta, interaktív bemutatkozása, amelyen gyakorlat közben mutathatták be gépeiket, szolgáltatásaikat az érdeklődőknek.

Immár harmadik alkalommal volt a kiállítás része a GTE-Autopro Techtogether diákverseny, amelyen 8 egyetem 18 csapata mérte össze tudását a gyártástechnológia és Ipar 4.0, digitalizáció kérdéseiben. A nyolc egyetemről érkező diákokcsapatok műszaki kvíz feladatokat oldottak meg, bemutatták a járműépítéseik során felhasznált Ipar 4.0 ismereteiket, és a kiállításhoz kötődve expo-caching kérdésekre kerestek válaszokat. Idén az Óbudai Egyetem OECO csapata nyerte a versenyt.

Hirdetés