Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Járműtechnika

Az Allison Transmission a legnépszerűbb terepes széria-modelljeit mutatja be a Bauma 2019-en

Az automata sebességváltók gyártója olyan technológiával támogatja a járműgyártókat és a flottákat, melynek legfőbb jellemzői a teljesítmény, tartósság, termelékenység, a könnyű manőverezhetőség és a kényelem.

 

Az Allison Transmission széria automata váltóval felszerelt terepes járműmodellekkel jelentkezik a 2019. évi Baumán, a világ legnagyobb építőipari gépeket kiállító vásárán (München – 2019. április 8-14.; Hall A3; Stand:320).

Az Allison páratlan megbízhatóságot kínál olyan járműgyártók legnehezebb dömper, billencs és betonkeverő alkalmazásaihoz is, mint a Terex, a Bell Equipment vagy a Volvo Construction Equipment.

Az Allison standján megtekinthető lesz a 4000 Series sebességváltó metszet-modellje csakúgy, mint az a modern, interaktív valóság-élmény, mely során a látogatók körbeforgathatják a váltókat és be is mehetnek egy Allison váltó belsejébe.

Az Allison Continuous Power TechnologyTM (folyamatos erőátvitel technológia) alkalmazásával a sofőrök erőteljesebb gyorsulást, nagyobb rugalmasságot és fokozott teljesítményt tapasztalnak. Egy Allison automata váltó megnöveli a teljesítményt, míg egy manuális, vagy félautomata (AMT) sebességváltó energiát veszít minden fokozatváltásnál. A járműveket könnyű manőverezni, laza talajon is kiváló kúszóképessége van és szűk helyeken is jól irányítható. Jobban teljesítenek dombvidéken, mely a második hátrameneti funkciónak köszönhető, és jobban vezethetők meredek emelkedőkön.

Minden Allison sebességváltót az Allison FuelSense® 2.0 szoftver-csomaggal kínálnak, mely a flották részére lehetővé teszi, hogy a saját igényeikre szabva optimalizálják az üzemanyag-fogyasztást és a teljesítményt.

Nemrégiben egy brazil betonkeverő járműflotta tulajdonosa állította, hogy több mint nyolc százalékkal több betont szállított ki, hét százalékkal kevesebb idő alatt, mint a manuális váltóval felszerelt mixerekkel. Ez annak tudható be, hogy egy munkanapon belül több kör fuvart tudott lebonyolítani.

The Volvo A60H dump truck is equipped with Allison 6630 ORS model transmission.

Egy építőipari jármű flotta, melyet Allison sebességváltókkal szereltek fel, magasabb üzemidővel és alacsonyabb karbantartási költségekkel számolhat. A manuális váltók tengelykapcsolói elkopnak és esetenként kiégnek, ami azt jelenti, hogy a jármű több időt tölt a szervizben javítás miatt és így kevesebb időt van úton. Az Allison automata váltók esetében azonban csak az időszakos olaj-, és szűrőcserével kell foglalkozni.

További információ: https://www.allisontransmission.com/

Hirdetés

További cikkek a témában