Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Népszerű tudomány

Elon Musk hivatalosan is bemutatta a Csillaghajót

Elon Musk-ot talán senkinek sem kell manapság bemutatni, hiszen az “igazi vasember”-ként emlegetett twitterhuligánt ma már az egész világ izzadó tenyérrel figyeli, hogy épp milyen őrült/zseniális ötletét valósítja meg legközelebb.

 

Ha kicsit is figyelemmel követtük munkásságát akkor a menő elektromos autók és a barlangrendszerek kiépítése mellett nem kis feladatba vágta a fejszéjét Elon, hiszen a hosszútávú célja nem más, mint a Mars utazás. Eddig csak legendának számított a hatalmas rakéta, amiről néhány fantáziaképet lehetett már látni a neten, de a legtöbbet inkább rajongók tollából, viszont most kikerült az első hivatalos kép a “Csillaghajóról”, természetesen főhősünk maga osztotta meg twitterjén.

Állítólag már tesztüzemnél jár a dolog, ráadásul ez ugyebár azon rakéták közé tartozik, melyek képesek le is szállni, nem csak fel, úgyhogy a hosszú távú terv nem más, mint a Holdra és a Marsa való kétirányú közlekedés kialakítása. Már meg is van az első Holdutazó milliárdos Mezava Juszaku, aki magára vállalja az első út terhét a Musk által tervezett Starship-pel.

Kép: Businessliveme.com

Forrás: Infostart

Hirdetés

További cikkek a témában