Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

Az AWL az Infor Cloud Solution segítségével egyszerűsíti a gyártást

A Machine Builder AWL az Infor CloudSuite Industrial Enterprise-t választotta a gyártási folyamata technológiai gerincének.

Az Infor®, a felhő alapú ipari megoldásokkal foglalkozó vállalat bejelentette, hogy az AWL gépgyártó cég őket választotta gyártási folyamatának optimalizálásához. Az intelligens (moduláris) gépek tervezésének és építésének globális vezető szakértőjeként ismert AWL vállalat vállalatirányítási (ERP) rendszerként az Infor CloudSuite Industrial Enterprise megoldást fogja használni az anyagmozgatási területen a sorozatgyártás támogatására.

Csúcskategóriás gépgyártóként az AWL elsősorban a globális vállalatok komplex automatizálási projektjeire összpontosít. Itt találkozik az AWL mérnöki és gépgyártási készsége. Az ebből az erőteljes kombinációból eredő sorozatmegrendelések növekedése szükségessé tette egy új ERP rendszer bevezetését.

A teljes cikket elolvashatja itt:

https://kontron.hu/blog/a-machine-builder-awl-egyszerusiti-a-gyartasi-folyamatot-az-infor-cloud-solution-segitsegevel/

A kép forrása: AWL

Jöjjön el és tudjon meg többet az Infor CloudSuite megoldásról Kontron ERP4Factory rendezvényén!

________________________________________________________________________________________________

Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában