Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

CAD/CAM/PLM

Kísérje végig a Triumph ERP-korszerűsítés felé vezető útját

Több mint egy évszázadon keresztül a Triumph szenvedélye és innovációja alakította a motorkerékpár fejlődését, melynek köszönhetően az Egyesült Királyság legnagyobb motorkerékpár-gyártójává és globális márkájává vált.

A Triumph a változások és az általuk biztosított új gondolkodásmód elfogadásával modernizálta működését és újjáélesztette a márkáját. Mindehhez nagyban hozzájárultak az InforLN ERP (Enterprise Resource Planning) és a PTC Windchill PLM (Product Lifecycle Management) megoldások. A vállalat és ikonikus kerékpárjaik folyamatosan fejlődnek, a múltjukra is joggal büszkék, de egyúttal a jövőre is koncentrálnak, ami mögött a merész dizájn, eredeti stílus, céltudatos mérnöki munka és a motorozás iránti valódi szenvedély húzódik.

A Triumph partneri kapcsolatot kötött az Infor-ral, a világszínvonalú üzleti megoldások szállítójával. Az Egyesült Királyságtól Brazíliáig, Thaiföldig és Indiáig jelen lévő Triumph a gyártási, alkatrész- és összeszerelési képességeit ERP rendszerük felhőbe költöztetésével modernizálta.

A teljes cikk elolvasható itt: https://kontron.hu/blog/kiserje-vegig-a-triumph-erp-korszerusites-fele-vezeto-utjat/

Tudjon meg többet a Kontron ERP4Factory rendezvényén!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés