Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A sneakerek varázslatos és vonzó világa

A tornacipők soha nem voltak olyan divatosak, és széles körben ismertek és viseltek, mint manapság, amikor a lábbelik az egyéniségünk kifejezői, de emellett a kényelemről sem vagyunk hajlandók lemondani.

Ma már nem meglepő egy ünnepi eseményen jól öltözött nők és férfiak lábán elsőre oda nem illő, de második pillantásra különleges és igényes sneakereket látni. Senki nem kéri ma már rajtunk számon, hogy ha makulátlan és kifinomult tornacipőben megyünk be az irodába vagy vacsorázni egy jó étterembe.

A Batz nívós női sneakerei visszafogott és merész színekben és designnal, különböző stílusokban sokak kedvencei lesznek különféle alkalmakra. A magas minőségű anyagoknak és gyártástechnológiának köszönhetően hosszú élettartamot garantálnak, és extrán kényelmesek, igény szerint egyedi talpbetéttel is rendelhetőek.

A sporttól a hétköznapokig

A tornacipők ma már nem csak sportoláshoz hordhatók, sőt egyes típusai el is távolodtak eredeti területüktől, mióta a marketingnek köszönhetően rivaldafénybe kerültek, és elnyerték a rajongók, majd a szélesebb közönség tetszését. Persze ehhez az is kellett, hogy a design megújuljon, kövesse a trendeket.

Ahogy kellettek és kellenek ma is a nagy nevek, az óriási követőtáborral rendelkező, jó értelemben vett influencerek, akik maguk mögé tudnak állítani sokakat. A sneakerőrület ma már ott tart, hogy 1-1 limitált széria darabjaiért vagyonokat képesek fizetni a gyűjtők.

Persze sok márka sokféle tornacipőt dob piacra, így mindenki megtalálhatja az igényeinek, ízlésének és pénztárcájának megfelelő darabokat.

Megújulás az évszakokkal

A cipőtrendekben is megfigyelhető a szezonalitás, leginkább a színek és anyagok terén. A nagyobb gyártók a divatipar részeként tavaszi-nyári és őszi-téli kollekciókkal jelentkeznek. Ha inkább a sikkes, elegáns cipők híve vagy, akkor is megtalálhatod a számításodat a sneakerek között, ugyanis a különleges designoknak, az alkalmazott kifinomult színeknek és anyagoknak, valamint a különleges kialakításoknak köszönhetően akár 6 cm-es sarokmagasságú modelleket is találsz. Igazán vagány lábbelikkel gyarapíthatod a mindennapi cipőkollekciódat.

A minőségi anyagok gondoskodnak róla, hogy ne csak jól nézz ki bennük, de jól, maximális kényelemben is érezd magad.

Nemcsak a külső, a belső is számít

A Batz cipőinél, így a divatos sneakerek esetében is a tetszetős, sok esetben extravagáns és luxuskinézet mellett a kényelem szintén rendkívül fontos jellemző, amelyre kiemelt figyelmet fordítanak.

A komfortról a bőr felsőrész, az optimális sarokmagasság, valamint a stílusos, puha bőrből készült, kivehető és cserélhető talpbetét gondoskodik. Így nemcsak álomszépek ezek a modellek, de hiperkényelmesek is. Ha pedig a prevenció érdekében vagy ismert lábproblémád miatt speciális kialakítású betétre van szükséged, egyedi talpbetéttel is kérhetők.

A modern technológiának köszönhetően ez egy számítógépes talpfelmérés vagy méretvétel alapján kapott nyomáskép után digitálisan, egyedileg tervezve és méretre, formára csiszolva készül a cipő típusának megfelelően.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés