Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Visual Components eCatalog kiegészítések – Bosch Rexroth és Kassow Robots

A Visual Components bemutatja az eCatalog két jelentős kiegészítését: a Bosch Rexroth TS2 transzfer rendszerét és a Kassow Robots legújabb Edge Edition cobotjait!

A munkadarab-hordozókat, emelőket, forgóegységeket tartalmazó TS2 rendszer, tökéletes az autóipar, az elektronikai és az orvostechnikai ipar számára. Az intuitív drag-and-drop funkciók lehetővé teszik, hogy a TS2 rendszer gyorsan szimulálható legyen a gyári layout-okon belül, így könnyedén vizualizálhatók és nagyfokú pontossággal életre kelthetők a koncepciók.

A Kassow Robots alkalmazkodó, rugalmas és precíz Edge Edition cobotjai szintén kiemelkedőek. Ezek a fejlett cobotok felszerelhetők az AMR-ekre vagy AGV-kre és zökkenőmentesen integrálhatók a TS2 rendszerbe.

Az eCatalog-ban található több mint 3000 használatra kész komponens között rengeteg innovatív megoldás található, többek között a Bosch Rexroth-tól és a Kassow Robots-tól is.

Olvasson tovább! https://kontron.hu/blog/visual-components-ecatalog-kiegeszitesek-bosch-rexroth-es-kassow-robots/

Tudjon meg többet a Kontron Ipari Digitalizációs honlapján!

https://kontron.hu/ipar40


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában