Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Milyen egyedi esetekben segíthet a lézeres szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés modern technológiája már olyan különleges esetekben is lehetővé teszi a kezeléseket, amikor ileosztóma vagy kolosztóma körül végzik a szőr eltávolítását. Bár kevés alkalommal kerül sor ilyen terület szőrtelenítésére, a lézeres technika erre is lehetőséget kínál.

Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítése a leghatékonyabb protokollal működik, az egyénre szabott kezelési terv biztosítja, hogy sérülés nélkül tökéletes legyen a végeredmény. Bárkinek lehet selymes, sima és puha bőre, megszabadulva a nem kívánt szőrtől, akár olyan kényes területeken is, mint az arc, vagy a betegségek miatt kivezetett bélszakasz sztóma zsákjának környéke.

Mi az ileosztóma és kolosztóma?

Egyes betegségek súlyos volta miatt szükséges lehet az ileosztóma vagy kolosztóma elvégzésére. Mindkét eljárás során a bél gyulladásos megbetegedései miatt kerül kivezetésre a vékony vagy a vastagbél, melybe a más módon nem ürülő széklet egy sztómazsákba kerül. Többfajta kór is okozhatja mindkét eljárást, melyek lehetnek ideiglenes vagy végleges megoldások.

A gyulladásos bélbetegségek miatt sokszor kerül sor a bél egy részének eltávolítására. A Chron-betegség, vastag- vagy végbélrák, bélperforáció vagy született rendellenesség miatt is bekövetkezhet, hogy szükségessé válik a sztómazsák használata. Az ileosztoma során a has jobb oldalán, míg a kolosztóma után a hasfal alacsonyabb részén jobb vagy bal oldalon található a bél kivezető nyílása.

Modern technológia a lézeres szőrtelenítésben

A betegek normális életre vágynak, függetlenül attól, hogy milyen kezeléseken kell részt venniük. Ehhez hozzátartozik megjelenésük is, melyhez szorosan hozzátartozik többek között a szőrtelenítést. A kellemetlen és gyakori borotválás helyett számukra is tartós megoldást kínál a lézeres szőreltávolítás. A sztóma higiéniájának fenntartása is könnyebbé és hatékonyabbá válhat, ha a kritikus területen nem található szőr.

A 2 Lumenis és az ALMA Soprano diódalézer erejének ötvözete innovatív módon képes a szőrtelenítésre, akár végleges módon. A TitanLight protokoll a legmodernebb eljárás, mely három különböző berendezés segítségével távolítja el a szőrszálakat. Felerősítik és kiegészítik egymást ezek az eszközök, szuperhatékony fúziót eredményezve.

Személyre szabott kezelés

Mivel a lézeres szőrtelenítés előtt minden esetben szakértői konzultáció történik, így az olyan speciális helyzeteket is figyelembe veszik, mint az ileosztóma vagy kolosztóma. Több alkalommal végzett kezelések előtt néhány héttel már kerülni kell a napozást és a szolárium használatát.

A modern eszközök használata garantálja, hogy néhány alkalom után selymes, bársonyos legyen a bőrünk. Precízen, kizárólag a kezelt területen fejti ki hatását a lézer, különböző szövetmélységbe hatolva. A beavatkozás szinte fájdalommentes, de ajánlott oxigénes bőrnyugtató spray, hideg borogatás használata a kipirosodott bőr kezelésére.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés