Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Így teszi élhetővé az irodai környezetet egy vízadagoló

Az irodai környezetben eltöltött hosszú órák során fontos, hogy ne feledkezzünk meg a vízfogyasztásról. Egy vízadagoló nem csupán az egészségmegőrzés szempontjából hasznos, de hozzájárul a munkakörnyezet kellemesebbé tételéhez is.

Ebben a cikkben megmutatjuk azt, hogy hogyan teszi élhetőbbé az irodát, valamint azt is, hogy hogyan lehet egyszerre költséghatékony, környezetbarát és praktikus módja a napi folyadékbevitel biztosításának.

Saját vízadagoló: nem feltétlenül kell mélyen a zsebünkbe nyúlni

Sokan gondolják úgy, hogy egy vízadagoló beszerzése jelentős kiadással járhat. A GottiWater oldaláról azonban megtudhatjuk, hogy létezik egy költséghatékonyabb megoldás is: a bérlés. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy egy vállalkozás egy vagy több vízadagolót is fenntarthasson anélkül, hogy ez anyagilag megterhelő lenne. Az eszközök havi bérleti díja alacsony, az összeg pedig a gépek karbantartását, szervizelését is tartalmazza.

Ez különösen előnyös lehet kisebb vállalkozások számára, vagy olyan cégeknek, amelyek gyakran változtatják irodai helyszíneiket. A választott vízadagolók beüzemelése ingyenes, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk a magas kezdeti költségek miatt, ha szeretnénk, hogy az irodánkban a tiszta és friss ásványvíz bármikor elérhető legyen.

Miért fontos, hogy a víz mindig kéznél legyen?

Mivel testtömegünk nagy százaléka víz, így szervezetünknek szüksége van a folyamatos hidratációra. Amennyiben nem fogyasztunk elég folyadékot, az kiszáradáshoz vezet, amelynek számos negatív hatása van mind a szellemi, mind a fizikai erőnlétre.

Sajnos az irodai munkavégzés során gyakran előfordul, hogy megfeledkezünk a folyadékbevitelről, ami rövid úton fáradtsághoz, a koncentráció hiányához és a teljesítmény csökkenéséhez vezethet. Egy vízadagoló jelenléte azonban emlékezteti a munkavállalókat a rendszeres folyadékfogyasztásra, hozzájárulva a folyamatos hidratációhoz, ezáltal pedig a figyelem, az erőnlét és a munkakedv fenntartásához is.

Ballonos vízadagolóval a kellemes és fenntartható munkakörnyezetért

Egy vízadagoló telepítése képes lehet jelentősen javítani a munkahelyi légkört. Az, hogy a munkatársak bármikor hozzáférhetnek a tökéletes minőségű ásványvízhez, növeli a komfortérzetet és elősegíti a jó közérzet fenntartását.

Emellett a vízadagoló helye gyakran egyfajta találkozási ponttá is válhat, ahol a kollégák a munka közti szünetekben beszélgethetnek egymással. Ez erősíti a csapatszellemet, ami szintén hozzájárul a kellemes irodai légkör kialakulásához és a vállalati kultúra fejlődéséhez.

De a vízadagoló használata persze nem csak a dolgozók és a cégek számára kínál előnyöket. Környezetbarát megoldás is egyben, hiszen csökkenti az egyszer használatos műanyag palackok alkalmazásának szükségességét, hozzájárulva ezzel a környezeti terhelés mérsékléséhez, vállalkozásunk ökológiai lábnyomának minimalizálásához is.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés