Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Az etikett címkék leggyakoribb felhasználási területei

Az etikett címke egy eredményes megoldást jelentő, kedvező költségekkel rendelkező kellék, amelyre gyakran nagy szükség van, ha valamit azonosítani szeretnénk. Az íves etikett használatához ráadásul nincsen szükség külön címkenyomtatóra, hiszen az otthon vagy az irodában található hagyományos nyomtató tökéletesen megfelel erre a célra. Már csak az a kérdés, hogy mely területeken fordul elő a leggyakrabban?

Az alábbiakban kiderül, hogy mire jó a papír öntapadó címke, valamint eláruljuk, hogy hol használják őket a leggyakrabban.

Hosszan tartó jelölést biztosít

Etikett címke papír alapanyagból készül, amely beltéri körülmények között kiválóan használható címkézési feladatokra. Ide tartozik az árazás, a termékleírás megjelölése vagy éppen a vonalkódos értékesítés. A papírhoz egyfajta külön ragasztót használnak, amely széles hőmérsékleti tartoményban biztosít hosszan tartó jelölést a termék vagy eszköz számára.

A DunaSP A4 íves etikettjei nélkül ma már nehezen elképzelhető a kereskedelem, a gyártás, a logisztika vagy éppen az autóipar. Gyakran marketinges célokat is szolgál, hiszen esztétikus megjelenésével egy szépen megtervezett, nyomtatott változatra tehetünk szert, amely növeli a vállalat márkaimázsát. Persze nagyon nem mindegy, hogy hol és mire használjuk, milyen információkat tüntetünk fel rajta.

Az íves etikett címkék felhasználási területei

Leggyakrabban borítékok címzésére, postai küldemények feliratozására használják. Emellett sokszor előkerül kitűzők készítésénél, termékmegjelölés kapcsán, ami lehet vegyszer, élelmiszer, gyógyszer vagy éppen alkatrész. Jó hír, hogy akár az adathordozók kategorizálására is alkalmas, ahogy dossziék és iratok felirataihoz és persze gyártási számok, típuscímkék készítéséhez.

Ami az ipari részleget illeti, az autóiparban, az elektronikai iparban, a kereskedelemben, a vendéglátásában, az élelmiszeriparban egyaránt megtalálható ez az apró eszköz. Megkönnyíti a kategorizálást, a beazonosítást, valamint az információk átadását a vásárlók vagy a munkatársak számára.

Miért éri meg megbízható beszállítót választani?

Bár az etikett címke apróságnak tűnhet a vállalat életében, ettől függetlenül fontos, hogy megbízható céget válasszunk a kivitelezésre. Mivel a DunaSP Közép-Európa egyik legnagyobb tekercses és íves etikett címke készítője, így náluk átlagosan 90-100 millió érhető el egyenesen a raktárról. Másnapi kiszállítást vállalnak, ami meggyorsítja a munkafolyamatokat.

Az etikett címke és a TTR festékszalag együttes vásárlása esetén a cég garanciát vállal a címkenyomtatás minőségére. Nem beszélve arról, hogy egyedi elképzeléseket is megvalósítanak, kezdve a tervezéstől egészen a gyártásig. Nem szabnak minimum korlátot, bármekkora rendelés leadható, így teljesítik kisebb vállalkozások komplett címkézési igényét is.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés