Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Íme néhány hatékony módszer, amelyekkel megszabadulhatunk az elszaporodott hangyáktól!

Képzelje el az alábbi szituációt: reggel miután felkelt, kimegy a konyhába, hogy megfőzze az első kávéját, amikor arra lesz figyelmes, hogy egy csapat hangya elárasztotta a helyiséget!

Ez több okból is bosszantó tud lenni: egyrészt azért, mert ezek az apró “betolakodók” mindenbe belemásznak és mindenen átküzdik magukat, másrészt pedig a legtöbb hangyafaj alapvetően hiába veszélytelen az emberre, az általuk esetlegesen hordozott kórokozók nem biztos, hogy azok.

Éppen ezért fontos, hogyha Ön is észrevette őket a lakásában, akkor mihamarabb fellépjen ellenük. A mai cikkünkkel ehhez próbálunk meg segítséget nyújtani, méghozzá azáltal, hogy felsorolunk jó pár bombabiztos módszert, amelyekkel visszaveheti az irányítást.

Hangyairtó gél

A Csapdashop.hu kínálatában kapható hangyirtó gélt úgy alakították ki, hogy magas legyen a folyadéktartalma, ezáltal pedig sokkal csábítóbb a hangyák számára. A hangyairtó géleket a szakértők a hangyairtás trójai falovaként szokták emlegetni, méghozzá azért, mert ez a szer a hangyákat nem csak helyben mérgezi meg, hanem saját maguk beviszik a bolyba is, ahol aztán átadják a többieknek!

Hangyairtó por

A hangyairtó por azért is számít egy igazán praktikus megoldásnak, mivel segítségével csírájában fojtható el a probléma.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a hangyák mellett a csótányok, a bolhák, az ágyi poloskák és az egyéb rovarok ellen is ugyanúgy bevethető.

Hangyairtó permet

A hangyairtó permet a legegyszerűbb, leggyorsabb módszer, viszont nem túl tartós és általában igaz, hogy csak tüneti kezelésre alkalmas. Leggyakrabban a teljes kolóniát nem érjük el vele. Ezt a módszert inkább szárnyas hangyák megjelenésekor ajánlott alkalmazni.

Megelőzés

Bár a fentebb említett módszerek egytől egyig hatásosak, de nem az a legjobb Önnek, hogyha nem kell ilyesmi dolgokkal vesződnie?

A megelőzés tehát kulcsfontosságú amelyhez az első és legfontosabb lépés kétségtelenül az, hogy ne hagyjon elöl élelmiszereket! Továbbá mindig tartsa tisztán a konyhapultokat, az asztalokat és más felületeket! Természetesen ugyanez igaz a mosogatóra is.

Végül, de nem utolsósorban zárjon el tőlük mindenféle bejáratot, legyen az akár egy kis repedés, vagy egy esetleges kis vájat, amelyen keresztül bejuthatnak Önhöz! Abban az esetben pedig, ha végképp biztosra akar menni, akkor a fentebb felsorolt hangyairtó szereket használhatja akár megelőzésként is a ház körül.

Ha bármi kérdése felmerülne a fentebb leírtakkal kapcsolatban, keresse bátran a Csapdashop.hu szakértő csapatát, akiknek 4,9-es az értékelése a Google-ön!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés