Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A biztonsági incidensek elkerülésének sarokköve a hatékony távfelügyelet

Egy vállalkozásnak számos kihívással kell szembenéznie működése során. Nem elég a incidensekre piaci kihívásokkal és a technológiai fejlődéssel felvenni a versenyt, a biztonsági is fel kell készülni. Biztosítani kell a cég vagyonvédelmét és az alkalmazottak biztonságát. A B Consulting Kft. több mint 30 éve tevékenykedik ezen a szakterületen, komplett szolgáltatásaikkal egyedülállók Magyarországon: a cég stratégiai igazgatóját, Marlok Soltot kérdeztük, hogy mi szükséges a hatékony távfelügyelethez.

Össze tudnád foglalni pár mondatban, hogy pontosan mivel is foglalkoztok?

MS: Cégünk 33 év alatt meghatározó szereplője lett a biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek piacának. Ezidő alatt portfóliónkat folyamatosan bővítettük és az iparág vezető gyártóival állunk partnerségben, hogy mind komplexebb megoldásokkal segíthessük az ügyfeleket. Legyen szó parkolási infrastruktúráról, okos telephelyvédelemről, konténermegoldásokról vagy a szóban forgó távfelügyeletről, célunk az iparági igények mind teljeskörűbb lefedése, miközben erősítjük mind nagyvállalati, céges vagy beruházó ügyfeleink, mind saját magunk piaci pozícióját.

Milyen előnyökkel szolgáltok ügyfeleiteknek a versenytársakhoz képest a piacon?

MS: Két dolgot emelnék ki elsősorban. Az egyik, hogy mindent házon belül, egy kézben tartunk a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a karbantartásig. Nem szükséges kiszervezni és összeegyeztetni a részfolyamatokat több céggel, elég, ha nekünk adja megbízását és komplett megoldást szállítunk. A B Consulting Kft. másik nagy előnye, hogy nem sablon-megoldásokat kínálunk megrendelőinknek, hanem mindig egyénre szabott ajánlatunk.

A távfelügyelet esetében saját fejlesztői csapatunk olyan innovatív felügyeleti központot épített fel, amely megfelel a mai technikai elvárásoknak és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a technika fejlődésével együtt járó kihívásokra azonnal reagálni tudjunk. Minden projektet egyedi, sajátos igényei szerint kezelünk. Ez azt jelenti, hogy egy előzetes felmérést és vizsgálatot követően az adott cég céljainak legideálisabb megoldást kínáljuk: nálunk az ügyfél valóban azt és csakis azt kapja, amire szüksége van. Mindehhez hozzájárul  felkészült, képzett diszpécser gárdánk, akik a távfelügyeleti központunkba érkező  riasztásokat és adatokat kiértékelik, majd ennek megfelelően gyorsan, professzionálisan intézkednek. Nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy a cég biztonságának egyik sarokköve a folyamatos rendelkezésre állású távfelügyelet, akár riasztó-, tűzjelző-, videó- vagy technológiát monitorozó IoT rendszerről beszélünk.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés