Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Hajvégápoló-olajjal az egészséges hajért

Ma már rengeteg féle hajvégápoló-olajjal találkozhatunk, ami megkönnyíti számunkra a hajápolást. Legyen szó festett vagy sérült hajról, esetleg hajerősítésről, minden bizonnyal találunk majd olyat, ami megfelel akár a legmagasabb igényeinknek is.

Mert a megjelenés fontos…

Megjelenésünkhöz a hajunk ugyanúgy hozzátartozik, mint a ruhánk vagy a bőrünk és körmünk állapota. Akár egy irodában dolgozunk, akár home office-ban a számítógépünk mögött ülve, a kinézetünk befolyásolja a hangulatunkat, ezen keresztül pedig a hatékonyságunkat a napi munkavégzés során.

Ha pedig meetingeken vagy online értekezleteken veszünk részt, mindenki látja, milyen a hajunk. Ha magabiztosan akarunk megjelenni az ismerőseink és barátaink között, törődnünk kell a hajunk egészségével is. Ebben nyújtanak nélkülözhetetlen segítséget a claudiashop.hu kínálatában is megtalálható hajvégápoló-olajok.

Ha sérült a haj

Amennyiben a hajunk nagyfokú igénybevételnek volt kitéve, fénytelenné és töredezetté válhat. Speciálisan erre kifejlesztett ápoló olajokkal teljesen rendbe hozhatjuk hajunkat, és aztán a törődést gyönyörű fénnyel fogja meghálálni.

Ha töredezett és sérült a hajszálaink vége, úgy regenerálhatjuk a leggyorsabban, ha tartós nedvességet biztosítunk számára – ezzel vissza tudjuk állítani korábbi selymességét, puhaságát is.

Minden problémára más megoldás

Először is szükséges, hogy beazonosítsuk a problémát, így ki tudjuk választani a hajunk számára legideálisabb hajvégápoló olajat.

Ha például festett hajunk van, valószínűleg regeneráló, hidratáló hatóanyagra lesz szükségünk.

Ha száraz a hajunk, akkor a hajszerkezet erősítése és a hajszálak táplálása lesz a legfontosabb feladatunk.

De persze nem kell megvárnunk, amíg baj lesz, hiszen megelőzésre is használhatunk hajvégápoló-olajokat. Ebben az esetben egy olívaolajat is tartalmazó készítmény lesz számunkra a legelőnyösebb választás, hiszen az olívaolaj tonizál, puhává varázsol és egy filmréteget képezve a hajon megakadályozza a sérülések kialakulását.

Hajvégápoló-olajok használata

Az olajat felvihetjük száraz és nedves hajra egyaránt. Az a fontos, hogy alaposan dörzsöljük be a hajvégekbe. Még jobb, ha ezek után egy zuhanysapkát is húzunk, mert így hő képződik, amelynek hatására a tápláló olaj mélyebben be tud szívódni a haj szerkezetébe.

Amennyiben bizonytalanok vagyunk az alkalmazást illetően, több videót is találhatunk az interneten, amelyek bemutatják, mi a helyes használati mód.

Az ápolás szerepe

A különféle eszközeink, gépeink használata során sem mulasztjuk el a szükséges karbantartást. Így ne mulasszuk el a hajunk karbantartását sem, hiszen amellett, hogy testünk élettel teli része, a kellemes hangulatunkért felelős jó megjelenésünk egyik eszköze.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés