Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Elmosogatni 5 perc alatt? A technika ezt is lehetővé teszi ma már!

Az innovációs megoldások jelen vannak a hétköznapokban. Szinte naponta hallunk valamilyen technikai újdonságról, amely könnyebbé teszi az életünket. Főleg a háztartási eszközök azok, amelyeknél észrevehető a változás bárki számára.

A híres német gyártó is nemrégiben új eszközzel jelentkezett: a Miele MasterLine mosogatógépek ugyan professzionális felhasználásra készültek, de érdemes megnéznie mindenkinek, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

Amikor a gyorsaság számít

A Miele mosogatógépek nagyon közkedvelt termékek, nem egy háztartásban találkozunk velük. Intelligens tisztítószer-adagolórendszer, hatékony vízfelhasználás, többféle energiatakarékos funkció szól a használatuk mellett.

Nemrégiben azonban a gyártó a piacra dobta az új, professzionális mosogatógépeket is, ezek a MasterLine modellek. Egyes készülékek akár 5 perc alatt képesek elmosogatni mindent! Gondoljunk csak bele, hogy ez mennyire fontos például egy étterem esetében!

De nem csak a vendéglátóhelyek számára jelenthetnek üdvözítő megoldást ezek a termékek: irodákban, szociális otthonokban, kórházakban éppúgy hasznukat lehet venni, mint óvodákban vagy iskolákban.

Milyen jellemzőkkel találkozunk még?

A MasterLine mosogatógépek maximálisan higiénikusan működnek: magas hőmérsékleten mosogatnak, és ehhez a legmodernebb frissvíz-technológiát használják. Így a makacs szennyeződések (például a kávé- vagy teafoltok) is eltűnnek. Ha pedig az evőeszközökön, poharakon található rúzsfoltok okoztak eddig gondot – azt is elfelejthetjük, olyannyira megbízhatóan tisztítanak ezek a gépek.

Az pedig teljesen alapvető dolog, hogy a baktériumok szinte 100%-ától is megszabadítanak a mosogatás során. Még annak ellenére is így van ez, hogy a programok igen rövidek.

A szárítás is hozzájárul a magas higiéniához: az innovatív Dry+ technológia segítségével a műanyag edények is hamar megszáradnak, nincs szükség törölgetésre.

A gép működtetése is rendkívül egyszerű: az intuitív Touch-kezelőpanelen minden egyértelmű, csak ki kell választani a programot, és már indulhat is a mosogatás. De ugyanilyen könnyedség az is, hogy a kosárkialakítás is rugalmas. Minden program előtt mi magunk dönthetjük el, mit hogyan pakoljunk.

Ergonómia és biztonság az első helyen

Az új MasterLine mosogatógépek nagyon könnyen beszerelhetőek: egyszerűen csatlakoztathatók a víz- és az áramforráshoz a praktikus tömlőtartók által. Mivel a magasságuk is beállítható, kényelmesen el fognak férni bármelyik konyhapult alatt. Ideálisak ilyen szempontból tehát egy teakonyhába az irodában, de egy nagy forgalmú étterem főzőhelyiségében is.

Számos funkció van még, amit érdemes megemlíteni:

  • ajtóreteszelés – akár kódvédelemmel is
  • szűrőbetét-ellenőrzés
  • hálózatba köthetőség
  • opcionális belső adagolás

Egy innovatív alkalmazás, a Miele MOVE segítségével a szervizelés is megoldott, megkaphatjuk a géphez tartozó frissítéseket, de még a tisztítószerek is gyorsan utánrendelhetők. A jövő már itt van – és úgy hívják: Miele!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés