Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A gurulós utazótáskáról bővebben

Amennyiben azt gondoltad, hogy egy hagyományos utazótáskánál már nem lehet semmi sem praktikusabb, akkor a gurulós változatával még biztosan nem találkoztál. A húzószerkezetének köszönhetően nem kell többé a nehéz táska cipelésével bajlódnod, hanem úgy gurul, mint a bőrönd. Az előnyei azonban nem merülnek ki ennyiben.

Miért praktikus egy gurulós utazótáska?

Az atáska gurulós utazótáskái nagyon közkedveltek: egy ilyen típus általában olyan könnyebb anyagokból készül, mint a nylon vagy a poliészter, amelynek köszönhetően sokkal egyszerűbb mozgatni, sőt az esetében még a súlyhatárok sem jelentenek problémát.

De az sem utolsó szempont, hogy jellemzően cipzárral van ellátva, ami jóval könnyebb és gyorsabb hozzáférést biztosít a tartalmához. Ráadásul a belsejében még számos zseb és rekesz is található, amelyek még jobban elősegítik a dolgaid rendszerezett tárolását. Ha szükséged van tehát például az útleveledre, a pénztárcádra, a mobiltelefonodra vagy a töltőre, esetleg a powerbankre, akkor anélkül kiveheted őket, hogy mindent ki kellene pakolni.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az utazótáska könnyebben alkalmazkodik a rendelkezésre álló tárolóhelyhez, legyen az akár az autó csomagtartója vagy a repülőgép fej felett lévő tárolórekesze, és ezáltal kevésbé korlátoz az utazás közben.

Hogyan válaszd ki a megfelelő gurulós utazótáskát?

Ha beírod a Google keresőjébe a “gurulós utazótáska” kifejezést, akkor kapásból több száz webáruházat dob fel találatként, köztük a fentebb már említett atáskát is, amelynek a kínálatában legalább ötven-hatvanféle modellt találhatsz.

Természetesen a bal oldalon elhelyezett szűrők segítségével szűkítheted a kört, de ehhez először is alaposan át kell gondolnod, hogy mire is van szükséged. Egyáltalán nem mindegy ugyanis például, hogy rövidebb utazásokhoz vagy egy hosszú hétvégéhez keresel táskát magadnak. Ez ugyanis nagyban befolyásolja majd a méretet.

Emellett nem árt szem előtt tartani még a táska belső kialakítását sem, amellyel kapcsolatban az a legideálisabb, ha minél több zseb és rekesz áll a rendelkezésre. Ennek köszönhetően ugyanis az apróságaidat is átláthatóan tudod majd tárolni.

Ajánlás a funkcionalitás szerelmeseinek

A holland Enrico Benetti a sportos dizájnra és a funkcionális anyagokra helyezi a hangsúlyt a gyártás során, ezért a gurulós bőröndjei különösen közkedveltnek számítanak azok körében akik szívesen tartózkodnak a szabadban, és a kényelmes stílust preferálják.

Az elérhető modellek közül az Amsterdam számít az egyik legnagyobb kedvencnek, nem véletlenül. Mindenkit lenyűgöz a kiváló minőségű poliészter anyagával, a bőséges belső terével és a könnyű tisztíthatóságával.

Amennyiben te magad is adnál neki egy esélyt, akkor a fentebb említett webáruházban többféle színű változatban is megtalálhatod. Válaszd ki a kedvencedet, és rendeld meg még ma!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés