Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Ebből a sneakerből sosem elég!

Ha sportcipő, akkor sneaker. Ha sneaker, akkor pedig kizárólag eredeti, márkás és divatos darab jöhet szóba. Ezek nélkül egyetlen sneakerhead sem lehet trendi és stílusos. Mindegy, hogy melyik típusról, modellről, esetleg színállásról van szó, a lényeg, hogy a megfelelő kiegészítőket és ruhákat válasszuk ki hozzá.

Ebben a cikkben eláruljuk azt, hogy mit tud egy minőségi és divatos lépő. Továbbá kitérünk az egyik, talán legkülönlegesebb színállásra is.

Az egyik legnépszerűbb sneaker születése

A sneakerek népszerűségét növelte, hogy folyamatosan jelennek meg újdonságok, így szinte lehetetlen az utcán olyan embert találni, akinek pontosan ugyanolyan darab van a lábán. Ezáltal bárki lehet egyedi, trendi és stílusos, nem kell kompromisszumot kötni és versenyezni a többi sneakerheaddel.

A True to Sole Air Jordan 1984-ben jelent meg először, amin még Michael Jordan neve szerepelt. Ez a márka egyik legikonikusabb darabja a mai napig, amíg 1989-ben Tinker Hatfield be nem mutatta a nagyközönség számára az Air Jordan 4 sneakert, ami februárban jelent meg először az NBA All Star meccsen. A lépő azonban nemcsak azért lett népszerű, mert ez volt a sportoló legsikeresebb szezonja, hanem azért, mert feltűnt a Do The Right Thing című filmben is.

Együttműködések, amik hírnevet szereztek

Az Air Jordan 4 népszerűségét még tovább növelte, hogy számtalan együttműködés következtében egyre újabb és egyre egyedibb modellek jelentek meg a piacon. A márka olyan hírességekkel működött együtt korábban, mint Eminem, Drake, Kaws vagy éppen Travis Scott, akik mind hozzáadtak a sikerhez.

A Jordan 3 utódja a 4-es, ami hatalmas sikert aratott az elődje után. Ami az Air légpárnázást és a közepes magasságot illeti, ezt is az előző szériától örökölte, azonban valamivel könnyedebb lett az összhatás. A színállásokban sem kell csalódni, ráadásul a Jordan felirat mindegyik változaton megtalálható, de nem feledkeztek meg az ikonikus hálóelemekről és a pántokról sem, amelyek szintén helyet kaptak rajta.

A Négyes Thunder több mint egy évtizeddel ezelőtt jelent meg a piacon, most pedig ismét visszatért. Az Air Jordan 4 Yellow Thunder színállásában a fekete a domináns, ehhez jön a finom nubukbőr felsőrész, a nyelv, a háló, valamint a sarok és a talp, amelyek szintén fekete színben pompáznak. Ezeket a részeket néhol kellemes sárgával dobták fel, mint a háló alatti panelek vagy éppen a Jordan 4 ikonikus fűzőrögzítői. A fehér árnyalat kizárólag a Jumpman logónál jelenik meg. Ez a színállás remek megoldás egy teljesen fekete szetthez.

Vigyázzunk a hamisítványokkal!

A True to Sole garanciát vállal arra, hogy az ott vásárolt sneaker garantáltan eredeti. A csapat minden egyes darabot alaposan megvizsgál, amikre végül felkerül az eredetiséget jelző felirat is. Emellett minden lépőre 14 napos visszaküldési garancia jár, így ha nem jó a méret, nem tetszik a szín, akkor két héten belül bármikor visszajuttathatjuk azt, és visszakapjuk az árát.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés