Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Funkcionális és stílusos fürdőszobai tárolás

A fürdőszobaszekrények nagyszerű megoldást kínálnak piperék, törölközők, tartalék WC-papír és sok más tárolására, elrejtésére, így ha a fürdőszobád inkább kaotikus, mint nyugodt, ez lehet a tökéletes tárolóhely.

A fürdőszoba több mint egy hely, ahol a dolgos hétköznapok reggelén készülődhetsz, ugyanis ez egy olyan tér is, amelynek nyugalmába egy hosszú nap után elvonulhatsz. A pihentető és kényeztető fürdés érdekében fontos, hogy rendezett legyen. Válassz tökéletes tároló megoldást! Az igényeidnek és a stílusodnak megfelelő fürdőszobaszekrényt a Mozaikkerámia oldalán megtalálod! Tarts velünk, segítünk a választásban!

Mi alapján válassz?

Az új bútor kiválasztásakor vedd figyelembe a helyiség méretét és stílusát, valamint a tárolási igényeket! Fontos, hogy a szekrény egyszerre legyen stílusos és funkcionális. Kis helyiségekbe optimális lehet egy komplett, a tisztálkodásnak és a tárolásnak is teret adó mosdókagyló szekrénnyel és tükörrel.

A szekrények számos méretben és stílusban kaphatóak, hogy bármilyen fürdőszobához illeszkedjenek, legyen az kicsi vagy nagy, hagyományos vagy modern. Nedvesség- és páraálló kivitelt válassz! Falra szerelhető szekrények és polcok, tükrös változatok és álló darabok közül válogathatsz.

Egy forgalmas családi fürdőszobának olyan szekrényre lesz szüksége, amely bőséges tárolóhelyet biztosít mindenki számára, míg egy kis fürdőszobának csak egy kis szekrényre lehet szüksége, amely elegendő néhány alapvető piperecikk számára.

Mérd fel a rendelkezésre álló helyet, és mérd le a fürdőszobát, valamint az ajtó- és ablaknyílásokat és a meglévő berendezési tárgyakat! Tervezd meg az elrendezést!

Az elhelyezés fontossága

A padlóra állítható szekrények könnyen elhelyezhetőek bárhol a fürdőszobában, a fali szekrényekhez azonban némi barkácsolási készségre van szükség, hogy biztosan illeszkedjenek.

Egy jól megválasztott berendezés feldobja a fürdőszoba megjelenését, fontos figyelembe venni az apró részleteket is, mint például a fogantyúkat, a kivitelt, a nyitott polcokat és a lágy záródású ajtókat!

A falra szerelhető tárolószekrényt a legjobb a mosdó felett elhelyezni, feltéve persze, hogy van elég hely, és nincs ablak. A szabadon álló szekrényeket a fürdőszoba méretétől és elrendezésétől függően helyezheted el! Többféle bútordarab esetén figyelj a stílusbeli illeszkedésre!

Falra szerelt vagy szabadon álló?

A szekrényeknek két fő típusa van: a falra szerelt és a szabadon álló, és a legjobb választást leginkább a fürdőszobában rendelkezésre álló hely és a tárolási igények határozzák meg.

Kis helyiség esetén egy falra szerelt szekrény maximalizálja a helyet, és szabaddá teszi a padlót, így alatt elhelyezhető például egy szennyestartó. Egy faliszekrény lehet nyitott, zárt vagy kombinált, alacsony vagy magas, egy- vagy kétajtós, tükrös vagy tükör nélküli.

A szabadon álló bútorok nagyobb rugalmasságot kínálnak, elhelyezhetőek bárhol, telepítésük egyszerű, és rengeteg helyet biztosítanak.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés