Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Legyen igéző tekinteted!

A közösségi médiában szereplők többsége a trendekkel haladva keleties hatású, mandulavágású szemekkel néz vissza a kamerába. Az úgynevezett “fox eye” hatás eléréséhez egyesek plasztikai sebész által végzett beavatkozást vesznek igénybe, mások inkább a kíméletes, szálbehúzásos módszert választják.

Hazánkban kevés helyen alkalmaznak műtéti eljárást a rókaszem eléréséhez, hiszen ez egy mini arcplasztika. A hagyományos szemhéjplasztikai beavatkozással is lehet csodás szemformát kialakítani, mely során megfiatalodik a szem körüli terület.

Az Aesthetica Orvosi Központ kezelése kockázatmentes eljárás, mely egzotikus és igéző tekintetet varázsol bárki számára. A kíméletes megoldás akár egy óra alatt elvégezhető, és a felépülési idő is nagyon rövid. A minimális fájdalommal járó beavatkozás után szinte azonnal látványos eredmények érhetőek el.

A Fox eye lifting beavatkozásról

Általában a beavatkozásra vállalkozók az egzotikus tekintet elérése érdekében választják a Fox eye lifting eljárást, azonban nemcsak emiatt érdemes elvégeztetni. A megereszkedett szemöldök korrigálására is használható, előnye, hogy hatására a fáradt és idősebbnek tűnő arc megfiatalodik.

Miután tökéletesen személyre szabható a kezelés, így a természetes hatástól kezdve egészen az extrém formákig is igény szerint változtatható a szemöldök és a szem formája. A kis mértékben invazív eljárással megemelik a szemöldököt és a szem külső sarkát, mely miatt nyíltabbá és fiatalosabbá válik a tekintet.

A szálbehúzás technikája

A beavatkozás során kifejezetten a lifting technikához kifejlesztett bio-kompatibilis és 100%-ban felszívódó COG szálakat használnak a szakorvosok. Ezeknek a fogazott formájú szálaknak a bőr alá bevezetésével, vágás nélkül képesek tartósan megemelni a szemöldököt.

A sebészeti beavatkozás nélkül elvégzett eljárás gyors felépülési idővel jár, nincs hegképződés, és altatásra sem kell számítanunk. Jól kiegészíthető más arcfiatalító kezelésekkel, például a bo-tox injekció használatával. Így még tartósabb eredmények érhetőek el úgy, hogy alig érzünk majd fájdalmat.

A beavatkozás menete röviden

Az előzetes konzultáció során személyre szabott kezelési terv kerül meghatározásra, így akár több kezelés együttesen hozhatja meg az elvárt eredményt. Az eljárást végző sebész meghatározza, hogy milyen típusú és mennyi szál kerül majd bevezetésre, és megtervezi a bemeneti pontokat, valamint a szálbehúzás irányát is.

Az eljárás elvégzése előtt érzéstelenítik a kezelt területet, így alig érezhető fájdalom. Egy tompa végű kanül segítségével kezdi bevezetni a bőr alá a sebész a kollagénszálakat, egy ponton akár többet is egymás után.

Maximum egy órát tartó eljárás után egy napig még leragasztva tartják a kezelt területet. A szervezet saját kollagéntermelése is beindul hamarosan, így a hatás hosszú távon biztosított. Két hétig még érdemes kíméletes módon élni a mindennapokat, hogy biztosan tartós legyen az eredmény.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés