Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Egy apró testrész, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni!

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem tudatosítják önmagukban azt, hogy mekkora jelentősége van a női test működésében a klitorisznak. Ez jobbára azért történik meg, mert sokszor még maguk a nők sem tudják, micsoda kincset rejt ez az apró részecske. Ugyanis egyedülálló módon 10 000 idegvégződés található meg benne, és az egyetlen olyan rész a női testen, ami kizárólag azért van, hogy beteljesítse a vágyakat és örömet szerezzen.

Éppen ezért kifejezetten nagy figyelmet érdemel akár önkielégítés, akár a partnerrel való együttlét során. Mai cikkünkben azt vesszük górcső alá, mit is tehetsz azért, hogy minél nagyobb szakértelemmel érj hozzá!

Mindig legyen idő a kísérletezésre!

Roppant fontos, hogy minden nő ismerje a testét, hogy tudja a Vágyaim.hu női erotikus eszközei közül mellyel vagy melyekkel tudja legjobban kielégíteni a vágyait. Éppen ezért időt kell szánni az tapasztalatszerzésre, legyen szó akár önmagunk, akár a partnerünk csiklójának megismeréséről.

Ezt természetesen többféle módon meg lehet tenni. Masztrubálás során a kéz és az ujjak fognak főszerepet játszani, így ki tudod tapasztalni, hogy milyen intenzitású, milyen irányú mozgások esnek a legjobban, melyek azok, amelyek segítenek eljutni a csúcsra. Természetesen ezt a játékot megengedhetjük a párunknak is, illetve ő még a nyelvével is felfedező útra indulhat a gyönyör érdekében.

Számtalan eszköz áll a rendelkezésetekre!

Ma már a szexuális játékszerek gyártói is felismerték a csikló izgatásának a jelentőségét, éppen ezért számtalan eszközt gyártanak azért, hogy minél intenzívebb, minél pazarabb élményben legyen része a hölgyeknek! Mutatjuk is, hogy milyen csodák várnak rád!

  • A klasszikus vibrátotorok talán már snassznak minősülnek, nem szabad azonban leírni őket, mert modern változataik egész különleges élményekhez segítenek hozzá.
  • Nagy kedvencek még a vibrációs tojások, a párvibrátorok és a pillangóbugyik is, amelyek különféle intenzitással és erővel stimulálják rezgéseikkel a klitoriszt.

Ezek mind a rezgéses technológiát vetik be azért, hogy a nőket a hetedik mennyországba repítsék, ma már valóban számtalan verzió elérhető, akár programozható, okostelefonnal irányítható változatban.

Ellenben újdonságnak minősül a léghullámos csiklóizgatók generációja, amelyek a levegőt áramoltatva izgatják ezt a felettébb érzékeny testrészt. Így olyan mesés érzetben lesz részed, mintha egyszerre simogatnának és okoznának rezgő érzetet.

Fő a változatosság!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy minden kapcsolatban dolgozni kell azért, hogy ne laposodjon el a dolog, beleértve természetesen a szexet is. Ha mindig ugyanazt a koreográfiát követitek, bármennyire is szeretitek és élvezitek egymás testét, egy idő után unalmassá válnak az együttlétek.

Ha viszont a Vágyaim.hu webshopjából rendeltek különféle erotikus játékszereket, köztük természetesen csiklóizgatókat, akkor máris sokat tettetek azért, hogy tápláljátok azt a bizonyos tüzet!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés