Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Felújított mobillal a természetért – itt a Rejoy.hu

Bármilyen oka is legyen egy új telefon vásárlásának, az új készülék beszerzését általában hosszas keresgélés előzi meg, készülékek összehasonlítása és persze az anyagiak újra és újra átszámolása.

Akár kütyü rajongó az ember, akár átlagos felhasználó, egy új telefon mindig élmény. De ahogy a hétköznapi bevásárlásoknál, úgy az élet egyre több területén is szerepet kap a tudatosság, például a mobiltelefon vásárlásnál is. Mutatjuk, hogyan!

Ezért éri meg használt mobilt választani

Az első ok, ami eszünkbe jut, az a használt telefonok ára. A csúcskategóriás mobilok megjelenésével egy-egy új készülék egy kisebb vagyonba is kerülhet, a Rejoy.hu-n azonban a készülékek eredeti árához képest akár 40% kedvezménnyel vásárolhatók meg telefonok.

Számszerűsítve ez egy iPhone XR vagy iPhone X készülék esetében akár 90 ezer forintos kezdőárat is jelenthet. Ha pedig az egyösszegű kifizetés nagy kiadást jelent, 12 havi részletfizetésre is van lehetőség a Rejoy.hu-n.

A második ok pedig a környezetvédelem. Kevesen tudják, de a telefongyártás az egyik legkörnyezetszennyezőbb iparág a világon, hiszen mind a gyártás, mind a szemétbe kerülés és bomlás során jelentős környezetkárosítás megy végbe. A second hand mobil tehát nemcsak a pénztárcának jó, de a környezetnek is.

Felújított mobilok megbízható forrásból

A Rejoy.hu 2019-ben azzal a céllal jött létre, hogy megbízhatóvá és egyszerűvé tegye a használt mobilok piacát és bátran kijelenthetjük, ez sikerült is! Egyszerűen, az otthonunk kényelméből beküldhetjük megunt készülékünket és szintén az otthon kényelméből kiválaszthatjuk az új mobilunkat.

Az új készülék kiválasztását részletes leírások és HD-minőségű fotók segítik, de még mielőtt egy hirdetés felkerül az oldalra, alapos ellenőrzésnek vetik alá a készülékeket. A többlépcsős átvizsgálás során ellenőrzik a telefon hardverét és szoftverét, a kijelzőt, a kamerát, a gombokat, a mikrofonokat, a hangszórókat, valamint az akkumulátor állapotát is.

Az alapos átvizsgálásnak köszönhetően minden rejtett hiba és meghibásodás kiszűrhető, amit ha szükséges, javítanak is a Rejoy.hu szakemberei, így az oldalon listázott készülékek az eredeti állapotukhoz képest 85-90%-os állapotban várják új tulajdonosokait.

És még a garancia sem veszik el…

A másodkézből vásárolt mobilokkal kapcsolatban felmerülő leggyakoribb ellenérv a garancia elvesztése. Ami valós félelem is, hiszen a csúcskategóriás telefonok esetében a garancia nélküli javítás – túlzás nélkül – a telefon árának akár felébe is kerülhet.

Erre a teljesen valós félelemre is gondoltak a Rejoy.hu alapítói, éppen ezért minden, az oldalon keresztül vásárolt készülékre 12 hónapos javítási garanciát vállalnak. És hogy tovább fokozzák az izgalmakat, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával élhet a vásárló arra az esetre, ha a házhozszállított csomagban mégsem az elképzeléseinek megfelelő telefon érkezne meg.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában