Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

LLumar Valor PPF: karosszériavédő fóliák új generációja

A karosszériavédő fólia (Paint Protection Film) egy hőre lágyuló poliuretán fólia, amelyet a jármű külső felületére visznek fel, hogy védelmet nyújtsanak a különböző környezeti behatásoktól. A LLumar Valor PPF a piac egyik vezető terméke, amely egyesíti a karosszériavédő fóliák és a kerámia bevonatok kiváló tulajdonságait – cikkünkben összeszedtük a legnagyobb előnyeit.

Védelem a fizikai sérülésekkel szemben

A LLumar Valor PPF más fóliákhoz hasonlítva nagyobb hatékonysággal képes megvédeni az autó fényezését a természet okozta sérülésektől: akár 25%-kal jobb ellenállóképességet biztosít a hagyományos termékeknél a madárürülékkel, savasesővel vagy fenyőgyantával szemben. Öngyógyuló felületének köszönhetően pedig nemcsak megvédi a karosszériát a felületi karcolásoktól, hanem azok hő hatására mindössze pár perc alatt el is tűnnek a fóliáról.

UV sugárzás elleni védelem

A nap UV sugarai a festék kifakulását és végső esetben leválását okozhatják. A LLumar Valor PPF több, mint 99%-os védelmet biztosít autónk karosszériájának, amivel nagymértékben segít megőrizni az autó megjelenését. Emellett növeli a gépjármű viszonteladási értékét is – egy, a Journal of Automobile Engineering folyóiratban megjelent tanulmány szerint a PPF-ek akár 35%-kal csökkenthetik az autó amortizációs rátáját.

Könnyű karbantartás

Végezetül nem szabad figyelmen kívül hagyni a LLumar Valor PPF könnyű karbantarthatóságát sem. A termék egyszerűen tisztítható a szokásos technikákkal, és károsodás nélkül bírja az ismételt mosást is. A Valor előállításakor az autógyártásban is jól bevált Tetrashield technológiát alkalmazzák, amely során szuper víztaszító bevonattal ruházzák fel a Valort. Ráadásul elszíneződés és foltosodás elleni védelemmel is rendelkezik – más szóval sokkal lassabban koszolódik a felülete. Mindemellett a fólia tökéletesen torzítás és narancsbőrmentes, a használatával így évekig egyenletesen tiszta és ragyogóan fényes maradhat az autó karosszériája.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés