Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Átfogó kutatás-fejlesztési projekt eredményével bővíti termékeinek körét az Invesztál Kft.

A 2020-1.1.1-KKV START pályázat keretében jelentős kutatás-fejlesztési projektet valósítottak meg, amelynek eredményeként saját gyártású termékeik körét a változó szögben állítható, modul rendszerű, szabályozható gyűjtővel és megnövelt kapacitással rendelkező, aktív csapadékvíz elvezető rendszerrel bővítik. A megvalósult fejlesztés eredményeként létrejött környezetkímélő termékek előállítását pedig az Ipar 4.0 koncepcióhoz maximálisan alkalmazkodó kommunikációs interfész előkészítéssel kívánják még hatékonyabbá tenni.

Az Invesztál Kft. 1999-ben alakult és a mai napig 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalat. Fő tevékenységi köre a tetőfedés és tetőszerkezet építéshez, csapadékvíz elvezetéshez szükséges alapanyagok, félkész- és késztermékek gyártása. A társaság jelenleg 400 féle terméket állít elő saját gyártásban, melyeket a hazai és külföldi piacokon értékesít.

Az Invesztál Kft-t egyetlen cél vezérli, megrendelőiket versenyelőnyhöz juttatni, minőségi, ügyféligényekre szabott értékarányos szolgáltatásaival és termékeivel. Az épületbádogos termékeket előállító gyártóként, és a hazai piac ismert tagjaként a cég mindig is nagy hangsúlyt fektetett a kiemelkedő minőségű termékek gyártására, a folyamatos kutatás-fejlesztésre, illetve a vásárlók által megrendelt termékek határidőre történő zavartalan biztosítása, amely terveik szerint a jövőben még inkább biztosíthatóvá válik.

A vállalat 2021-ben sikeresen pályázott a 2020-1.1.1-KKV START „A KKV START INNOVÁCIÓ” című pályázati felhívás keretében, melynek segítségével még tovább fejlesztheti festett horganyzott acéllemezből készült épületbádogos termékeinek körét.

A projekt keretében az Invesztál Kft. a változó szögben állítható, modul rendszerű, szabályozható gyűjtővel és megnövelt kapacitással rendelkező, aktív csapadékvíz elvezető rendszer kifejlesztésével új termékek gyártását kívánja meghonosítani üzemcsarnokaiban. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával 2021.március – 2023. február közt zajló projekt eredményesen zárult. A kifejlesztésre kerülő új technológia óriási előnye, hogy a hazai és külföldi vásárlók felszíni édesvíz megtakarítási igényeire nyújtanak megbízható és környezetkímélő megoldást.

Az Invesztál Kft. rendelkezik vállalatirányítási, minőségirányítási és termelésirányítási rendszerekkel is, így a megrendelések, az alapanyag beszerzések, a gyártási periódusok, a hulladékkezelés, a készletek és kiszállítások nyomon követése folyamatos és teljes körű. A vállalkozás a meglévő gyártási rendszerekbe integrált új csapadékvíz elvezetési rendszer előállítása során, kevesebb energiafelhasználás mellett, kisebb hulladékhányaddal és nagyobb hatékonysággal tudja termékeit előállítani úgy, hogy emellett a környezetet is jobban kíméli.

A Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal által az Invesztál Kft. részére megítélt 19 274 626 F Ft-os vissza nem térítendő támogatás segítségével végrehajtott fejlesztés eredményeként társaságunk még tovább erősítheti minőségi piaci megjelenését, valamint a megbízói igények legmagasabb szintű teljesítését.

További információ: www.invesztal.hu


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés