Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Vákuumcsomagoló gépek nagykonyhai felhasználásra

A modern konyhatechnológiában számos olyan ételkészítési mód van, melyhez a vákuumtechnológiát alkalmazzuk. Amennyiben Ön is szeretné ezt használni vendéglátó-ipari vállalkozásában, akkor tartson velünk, hiszen bemutatjuk az ehhez kapcsolódó berendezéseket!

Maximális higiénia

A vákuumcsomagoló gépek segítségével tökéletesen légmentesen és higiénikusan tudjuk lezárni az élelmiszerek, vagy különféle összetevők csomagolását. Így megakadályozhatjuk azok idő előtti megromlását, és hosszú időn keresztül szinten tudjuk tartani a minőségüket.

A berendezések között számos variáció érhető el. Megtalálhatóak asztali, illetve álló változatban is, így mindenki kiválaszthatja a számára ideális kialakítást. Manapság már minden professzionális konyhában nélkülözhetetlenek ezek a gépek.

Hogyha Ön élelmiszer-előállítással foglalkozik, akkor is érdemes megfontolnia egy ilyen berendezésre történő beruházást. Hiszen olyan termékekkel bővízheti ebben az esetben a portfólióját, melyre korábban a vákuumtechnológia hiányában nem lett volna lehetősége.

Ennek fényében a nagyobb kínálattal magasabb árbevételt, illetve profitot is realizálhat. Hiszen így olyan célközönségeket is elérhet újonnan kialakított portékáival, melyeket azelőtt nem tudott megszólítani.

Többféle kivitelezés

A vákuumcsomagoló gépeket többféle méretű hegesztőéllel is beszerezheti annak függvényében, hogy mekkora tasakba szeretné majd elhelyezni az élelmiszereket. A csomagolási ciklusok bizonyos esetekben teljesen automatikusan működnek, így hatékonyan használható a berendezés. A gépek rendkívül tartósak, hiszen rozsdamentes házzal kerülnek legyártásra. Ennek köszönhetően hosszú éveken keresztül kiszolgálnak minket.

A digitális vezérlőpanel segítségével egyszerűen programozhatjuk a gépeket, és mindent beállíthatunk rajtuk igényeink szerint. A gépek víztiszta plexiüvegtetővel vannak ellátva, mely szintén meggátolja őket abban, hogy sérülés keletkezzen rajtuk.

Biztonsági kapcsoló is található a berendezéseken, így ha bármilyen probléma történne, azonnal egyetlen mozdulattal le tudjuk állítani a működésüket. Ennek hatására megakadályozhatjuk azt, hogy bármilyen nemkívánatos esemény történjen.

Frissesség hosszú időn át

A vákuumcsomagolás alkalmazásával sokkal tovább frissek maradnak az élelmiszerek, mint alufóliában, vagy egy szimpla uzsonnás zacskóban. Így ha nagy mennyiségben szeretnénk alapanyagokat eltárolni, akkor mindenféleképpen megtérülő beruházás lesz egy ilyen berendezés alkalmazása.

Szeretne a legjobb minőségű termékek között válogatni? Nézzen szét a Nagykonyhai.com Webáruház vákuumcsomagoló – vákuumozó gép kínálatában, ahol biztosan megleli az Önnek leginkább megfelelő darabot! Amennyiben a csomagolóanyagra van szüksége, normál illetve főzhető vákuumtasakokat is találhat többféle méretben!

Válassza a modern technológiával történő csomagolást, és őrizze meg hosszan a vállalkozása működtetéséhez szükséges élelmiszerek minőségét! Így sokkal hatékonyabban és optimalizáltabban működtetheti majd vendéglátó- vagy élelmiszeripari cégét!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés