Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Fenntartható művészet

Napjainkra a környezetvédelem az emberiség központi feladatává vált, amely hangsúlyos részét képezi életünknek. A klímaváltozás érezhetően megváltoztatja a körülöttünk lévő világot, éppen ezért minden területen kiemelt figyelmet érdemel a változások lassítását szolgáló törekvés.

A papírgyártásról ugyanakkor nem a környezet védelme az első, ami eszünkbe jut, pedig létezik olyan gyártó, aki kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra: ez a Clairefontaine!

Ismerje meg a Clairefontaine márkát!

Ez a cég már 1858 óta működik, és a több, mint 150 éves múltjának köszönhetően tökélyre fejlesztette a minőségi művészpapírok gyártását. Kivételes hatékonysággal gyártja termékeit, amelyek szinte 100%-ban újrahasznosítható papírokat jelentenek, miközben minimálisra csökkentették a gyártás során keletkező hulladékot.

Azok számára, akiknek fontos a környezet, s szeretnék az emberiség jövőjét is a lehető legnagyobb mértékben támogatni és biztonságban tudni, remek választás a Clairefontaine papír.

Ugyan kiemelt gondot fordítanak a fenntarthatóságra, azonban ez egyáltalán nem jár együtt a minőség csökkenésével. Ráadásul kifejezetten gyönyörű vázlatfüzeteikkel és rajztömbjeikkel igazán öröm és élmény az alkotás.

Mi mindent találhatunk meg a kínálatában?

A Clairefontaine termékei között ott vannak a CARB’ON fekete rajztömbök, melyek színezett, finom szemcsés papírokat tartalmaznak, fejragasztott vagy oldalt spirálozott kivitelben egyaránt elérhetők.

A kínálat részét képezik a Flying Spirit fantázianevű vázlatfüzetek fűzött, elefántcsont rajzpapírokkal, az igazán különleges megjelenésű Graf’ Book tömbök, valamint a vászonborítású Goldline rajztömbök, amelyek ideális társak lesznek akár utazáshoz is. Azok, akik még hatékonyabban szeretnék támogatni a bolygónk megmentését, választhatják a 100%-ban újrahasznosított papírból készült Zap Book spirálkötött rajztömböket is.

A rajztömbök mellett megtaláljuk a márka kínálatában az akvarell-, valamint a paszteltömböket is, de kifejezetten nagy sikere van a Paint On tömböknek, amelyeket kifejezetten úgy fejlesztettek, hogy különböző technikákhoz egyaránt alkalmasak legyenek. Itatóskönyvek, előrajzolt kifestők, vázlatkönyvek, fekete rajzpapírok, pauszpapírok, sőt, védőpapírok is megtalálhatóak a széles választékban, rengeteg más lehetőség mellett.

Hol vásárolhatjuk meg ezeket a termékeket?

A NEOART Nagykereskedés Clairefontaine kínálatában hatalmas választék áll rendelkezésre a márka termékei közül. A webáruházban kizárólag viszonteladókat szolgálnak ki, ezért magánszemélyként ezeket a termékeket már a művészeti kellékeket árusító boltokban szerezhetjük be.

Ha Ön is a lehető legjobb minőséget szeretné alkotásai alapjául választani, ha szívesen használ esztétikus megjelenésű tömböket, amelybe igazán öröm alkotni, akkor keresse a Clairefontaine papírtömbjeit és művészpapírjait kedvenc művészellátójánál!

Hirdetés