Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Hogyan teheti hatékonyabbá a munkavégzést az online számlázó?

Az online számlázó programok amellett, hogy egyszerűbbé teszik a bizonylatok kiállítását, még számos egyéb funkcióval is hatékonyabbá tehetik a munkavégzést. Mutatjuk, hogy melyek ezek!

Milyen funkciókra gondolunk? Például a Céginfóra, a Partnerfigyelőre, a Készletkezelőre és az Ügykezelőre, melyek mindegyike hozzájárul a hatékony munkavégzéshez, megkönnyíti a vállalkozók mindennapjait. Nézzük meg, hogy pontosan miben nyújtanak segítséget ezek a lehetőségek, hogyan járulnak hozzá a cég sikeréhez.

A rendszer értesítést küld, ha változás következik be a cégadatokban

Hasznos, ha a számlázó program Céginfó funkcióval rendelkezik, melynek segítségével egyszerűen lehet böngészni a hazai vállalkozások adatai között. Így könnyen kideríthetőek az elérhetőségek, a vezetőséggel kapcsolatos információk, a cégkivonatok, valamint a pénzügyi beszámolók.

A Partnerfigyelő is nélkülözhetetlen funkció, hiszen a segítségével egyszerűen be lehet állítani megfigyeléseket vállalkozásokra. Ezt követően pedig a rendszer azonnal értesítést küld, ha a megjelölt vállalkozások esetében negatív vagy pozitív változás következik be a cégadatokban. Ennek a lehetőségnek a használatával megkönnyíthető a céges döntéshozatal.

A program automatikusan közös ügyhöz rendeli a bizonylatokat

Az Ügykezelő funkció is nélkülözhetetlen az online számlázó programok esetében. Ennek a lehetőségnek köszönhetően csökkenthetőek az egymáshoz kapcsolódó bizonylatok adminisztrációs terhei. Az Ügykezelő segítségével csupán néhány gombnyomással elkészíthető a díjbekérőből az előlegszámla, a számlából a módosító számla, valamint az előlegszámlából, a számlából vagy a nyugtából a stornó számla. Természetesen a program automatikusan közös ügyhöz rendeli a bizonylatokat.

A Készletkezelő funkció fontos szerepet tölt be az online számlázás mellett a vállalkozások életében. A segítségével egyszerűen és pontosan lehet mozgatni a termékeket a különböző raktárak között, és mindez naprakészen dokumentálható. Sőt, a várható készletmozgások akár piszkozatként is lementhetőek. A Készletkezelő funkció tömeges bevételezést is lehetővé tesz, melynek köszönhetően egyszerre lehet importálni a rögzített termékek adatait.

Átlátható és egyszerűen kezelhető applikációval rendelkezik

Érdemes olyan online számlázó program mellett dönteni, mely átlátható és egyszerűen kezelhető applikációval rendelkezik. Továbbá hasznos, ha az applikációban nemcsak a különféle bizonylatok kiállítására van lehetőség, hanem akár a cikkben említett funkciók használatára is, hiszen ezek mindegyike hozzájárul a hatékony munkavégzéshez.

Mindemellett fontos, hogy az online számlázó program applikációjába ne csak e-mail-címmel és jelszóval lehessen belépni, hanem közösségi média adatokkal is. Ezzel a lehetőséggel minden egyes belépés során idő spórolható.

Hirdetés