Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Xuzhou Metalforming: minden igényt kielégítő présgépek

Fémprések – A Thege-Plastic Kft. 40 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari gyártógépek értékesítése és szervízelése területén.

Ötfős csapatunkkal bármilyen külföldi segítség nélkül telepítünk akár 3000 tonna záróerejű fémpréseket és fröccsöntő gépeket. Távolkeleti berendezésekkel 15 éve foglalkozunk, hiszen azok minősége felzárkózott, sőt bizonyos esetekben el is hagyta az európai és amerikai vetélytársakét. A főként kínai gyártók kiváló ár/érték arányt biztosítanak a fém megmunkálás területén is. Ezen szakágunk egyik zászlóshajóját kívánjuk az alábbiakban bemutatni Önöknek: a Xuzhou Metalforming fémpréseit és megoldásait.

A Xuzhou fémprések 60 év fémmegmunkálási tapasztalatait ötvözik rengeteg kutatás-fejlesztéssel, a mindenkori saját mérnökcsapat tevékenységének eredménye pedig 20 saját szabadalom. Gyártási képességükről sokat elárul az általuk lefedett mérettartomány: a 40 tonna és a – döbbenetes – 18 ezer tonna záróerő közötti gépeket képesek szállítani a világ bármely pontjára. Ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy jelenleg is több mint 20 országba exportálnak, olyan neves vevőknek, mint a Fiat vagy a Bosch, továbbá az itthon is jól ismert GREE légkondicionálók gyártója.

Könnyen pótolható alkatrészek

Szinte az összes alkatrészük saját gyártású, számos nagyméretű padlófúróval és marógéppel, nehéz esztergagéppel, maró-gyalugéppel és egyéb kulcsfontosságú berendezéssel rendelkezik a vállalat termékeik előállításához. A hidraulikus és elektromos komponensek nemzetközi szállítóktól kerülnek beépítésre (pl. Bosch-Rexroth hidraulika és Mitsubishi vezérlés), így azok csereszabatosak a hazai piacon is könnyedén beszerezhető alkatrészekkel. De természetesen a hihetetlen gyártási kapacitás egy nagyon komoly alkatrészbázist is von maga után a kínai gyárakban, ennek köszönhetően a legtöbb alkatrész polcról elérhető, légi fuvarral napokon belül beépíthetőek.

A Xuzhou főbb termékei: hidraulikus prések, húzóprések, mechanikus-excenter prések, speciális célú testreszabott prések és ezek perifériái, mint például tekercselők, egyengetők és előtoló adagolók.

A repülőgépgyártástól a háztartási gépekig minden iparágban népszerűek a Xuzhou présgépei.

A kínai gyártó présgépeit széleskörben használják a repülőgépgyártás, az autógyártás, a hajógyártás, a háztartásigépek előállítása és más területeken. Népszerűek a húzás, kivágás, hajlítás, extrudálás, kovácsolás, SMG kompozit öntés stb. technológiáiban.

Exceneter prések

C-vázas és H-vázas kivitelű prések egyaránt elérhetőek, mérettől és igénybevételtől függően egy- vagy kéttengelyes kivitelben. A precízen és könnyen állítható sebességszabályozás, valamint akár automatán is változtatható ütéshossz jellemzik ezeket a modern berendezéseket. Egyedi asztal kialakítások is lehetségesek, de standard opcióként elérhető a legtöbb igényt kielégítő verzió, mint például áteső nyílások, hidraulikus túlzárás védelem, pneumatikus kuplung, balanszírozó egység stb. Gyártásra kész cellaként is tudjuk szállítani az excentereket, akár csak az összes többi berendezést, integrált rendszerként alapanyag ellátóval és szerszámmal.

Érdekesség a nagyobb gépekhez ajánlott „3az1-ben” tekercselő-egyengető-etető kombógép, mely egybeolvasztja a más gyártóknál három különböző géppel megoldott három funkciót.

Ennek egyértelmű előnyei közé tartozik a gyors telepítés-mobilizálhatóság, a lecsökkent karbantartási igény, centralizált vezérlés, kedvező ár és minimális helyigény. A tekercselt lemezzel történő beállás még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors mint, ezekkel a perifériákkal.

Hidraulikus prések

Nehéz lenne az összes megoldást felsorolni, amit ebben a szegmensben leszállított a Xuzhou 60 év alatt, a legelterjedtebb megoldások – best-seller modellek: H-vázas, C-vázas, 4-oszlopos hidraulikus prések egyaránt elérhetőek standard vagy vevőspecifikus asztalkialakításokkal, szinte végtelen opcióval, az iparág minden területét kiszolgálva. Lehet nagy sebességigényű stancoló vagy lassú és finom zárásigényű húzóprés, egy vagy több nyomóhengeres kialakítás, egyfészkes vagy transzfer technológia, semmi sem ismeretlen számunkra.

A Xuzhou minden berendezésére 2 év garanciát biztosítunk!

 

Thege Plastic Kft. bemutatása
A Thege Plastic Kft. több mint 40 éve foglalkozik gyártógépek, műanyagipari fröccsöntőgépek, extrúderek és fúvógépek, valamintazok perifériális berendezésinek értékesítésével és szervizelésével. 2021-es forgalma több mint 8 millió euró volt. 5 fős szerviztechnikus csapat közvetlenül a Thege Plastic Kft. alkalmazásában, országos lefedettséggel.

Képviselt cégek:
Xuzhou kínai fémprések
ChenHsong kínai fröccsöntőgépek
JSW japán teljesen elektromos fröccsöntő gépek 3000t-ig
Maplan osztrák gumifröccsöntő gépek
Milacron fröccsöntőgépek, fúvógépek
GWK német temperáló berendezések, kompakthűtők, rendszerhűtők
Rapid svéd gyártmányú darálók
Labotek dán alapanyag kezelő berendezések
Herzog svájci dűznizárak
Battenfel-Cincinnatti extruderek
Efort kínai 6 tengelyes robotok
MEWO német sorjázó/koptató és mosó gépek
KHS csomagológépek
Jwell kínai műanyag extruderek és fúvógépek
Baina kínai gumi és szilikon extrúderek

Referencia látogatásokhoz, árajánlat kérésekhez és technikai információkért ne habozzanak megkeresni bennünket honlapunkon:
thege-plastic.hu

 

Hirdetés

További cikkek a témában