Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Tedd rendbe a körmeid! Mutatjuk, hogyan és mivel!

Körmeink általában eléggé érzékenyek, így nem is mindegy, hogy hogyan bánunk velük. Természetesen a rendszeres ápolás is nagyon fontos, na meg persze az is, hogy pontosan milyen eszközöket használunk ehhez. Miért? Azért, mert a végeredményre nagy hatással lesz a folyamat alatt alkalmazott kellék is.

A következő pár sorban most utánajárunk annak, hogy mit érdemes beszerezni, ha profi módon és fájdalommentesen szeretnéd mindezt megtenni! Tarts velem eme rövidke cikk erejéig!

Milyen részei vannak a körömápolásnak?

Az első lépés az lesz, hogy néhány percig beáztatjuk a körmeinket. Az egyik legfontosabb szempont az, hogy azok kellőképpen megpuhuljanak, s vissza tudjuk tolni a bőrt. Ez utóbbi tevékenységet nem érdemes ollóval végezni, mert felsérthetjük vele a körömágyat.

Ezután jöhet a körömvágás. Ezt kisolló segítségével tehetjük meg, amelynek többféle változata is ismert. Az már rajtad áll, hogy egyenes vagy hajlított eszközökkel tudsz-e jobban dolgozni. A következő lépés a reszelés. Oda kell figyelni arra, hogy a reszelőt csak egy irányba mozgassuk, így nem lesz töredezett a köröm!

A kis bőrdarabokat is fontos eltávolítani az ujjainkról. Ha pedig mindennel végeztünk, akkor jöhet a lakkozás.

Bőr- és körömcsípő – Mire jók?

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a bőr- és körömcsípő kihagyható körömápoló kellék. Pedig az igazság az, hogy nem megy mindig minden simán. Előfordulhat, hogy lesznek olyan nemkívánatos “bőrnyesedékek” az ujjainkon, amiket ollóval nem tudnánk szépen eltávolítani. Ilyenkor jön szóba ez a kiegészítő.

Az ilyen kis kellemetlenségek elronthatják az összképet. A megvastagodott bőr vagy a sérült bőrterületek kezelését érdemes minden más tevékenység elé helyezni. A bőrcsípő előnye, hogy gyorsan, egy határozott mozdulattal leszedhetjük a felesleget, amely így egyáltalán nem fájdalmas.

Lesd meg a Kések Ollók Webáruház pedikűreszközeit, amelyek között mindent megtalálsz, ami támogathat téged a körömápolásban!

Miről ismerhető fel a minőségi termék?

Az NN-Knives márka termékei nem véletlenül olyan népszerűek, hiszen gyakorlatilag mindent megtestesítenek, ami a minőséggel hozható összefüggésbe.

Jó példa erre a márka strapabíró körömcsipesze, amely német rozsdamentes acélból készült, s a manikűr és pedikűr legfőbb lépéseit is teljessé teszi. Könnyen kiigazítható vele a köröm, és hosszú távon szolgál majd minket. Praktikus, összecsukható kialakítása pedig csak ráadás, mivel könnyen magunkkal vihetjük az utazások során is.

Az eszközök többsége továbbá fertőtlenítő és tisztítható is, nem kell aggódnunk a higiénia miatt sem.

Amennyiben a felsorolt szabályokat betartod, akkor körömápolásból ötös lehetsz! Hidd el, ennek egészségügyi és esztétikai előnyei is lesznek.

Hirdetés