Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A matcha tea kitűnő meglepetés, ha valami különlegeset szeretnél hölgy ismerősödnek

Amikor egy hölgy ismerősnek keresünk különleges meglepetést, jó, ha eszünkbe jut az ajándékozások során egyre népszerűbb, de még nem elcsépelt matcha tea. Olvasd el cikkünket, és megtudhatod, miért is lesz ez a Japánból származó teaféle nagyszerű választás a női ismerősöknek történő ajándékozás során.

A matcha tea különleges varázsa

Már a tea növényének a termesztése kapcsán is olyan sajátos eljárást szükséges alkalmazni, ami önmagában is megalapozza a matcha különlegességét. A teacserjéket ez érési szakaszban fóliával óvják a napsütéstől, aminek hatására a teanövény kiemelten sok klorofillt kezd termelni. Ez az anyag magában hordozza a kiemelten magas vitamin- és antioxidáns tartalmat, melyet maga a növény zöld színe is mutat.

Az érést követő szüretre ennek a nemes növénynek az esetében egyszer adódik csak alkalom évente, és ez meghatározza azt a tényt, hogy ebből az anyagból nem áll korlátlan mennyiség az emberek rendelkezésére. A tea porának előállítására a többnyire kézzel történő szüretet követően a gyárakban kerül sor, ahol a folyamat utolsó fázisában a leszüretelt leveleket őrlik végül porrá. Ennek az átlagostól eltérő előállítási folyamatnak köszönhető részben az, hogy ez a termék annyira különleges, illetve hogy exkluzív jelleget hordoz magában.

Miért jó választás a matcha tea hölgyek részére?

A matcha tea mindenkit elvarázsol, és ez nem véletlen. A finom porrá őrölt állag és a gyönyörű zöld színű megjelenés már alapból garantálja az ajándékozás során szerezhető örömet, de természetesen mindezeken túl további előnyöket is hord magában ez a termék.

A matcha tea egyik jótékony hatása, hogy az anyagcsere felgyorsításával kedvezően hat a testsúly csökkentésére, sőt még a méregtelenítés folyamatában is segíti a szervezetet. Mindezzel segíti megőrizni bőrünk szépségét és rugalmasságát is, illetve gátolja a narancsbőr kialakulását is.

Ez a többféle módon és különleges receptek szerint is felhasználható tea kedvező hatással van az emésztésre is, illetve növeli a szervezet zsírbontó képességét, és a vércukorszint kiegyensúlyozott megtartásához is jelentősen hozzájárul, ami nem kevés hölgy számára fontos és elsődleges szempont.

A matcha tea a szervezet egészséges működésére, így például a kognitív funkciók folyamataira, a koncentrálásra és a memória javítására is igencsak kedvező hatással van, ezért rendkívül előnyös az alkalmankénti vagy akár folyamatos fogyasztása is.

A teában található koffein L-theanine tartalmának köszönhetően a koffein lassabban szabadul fel a szervezetben, ezért hosszabb hatást képes kifejteni, mint ahogy az a kávé fogyasztásával elérhető.

Minden jó tulajdonságát összevetve az M Matchánál kapható matcha tea egy igazán különleges és a felhasználását tekintve sok lehetőséget rejtő klassz ajándék lehet, amit a női ismerősök kifejezetten értékelni fognak, ezért ha tehetjük, vessük be a különleges alkalmak esetén.

Hirdetés