Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

Megjelent a Műszaki Magazin 1-2 lapszáma!

Idén sok újdonsággal készülünk olvasóink számára, például új Nézőpont rovatunkban az ipari szereplőket foglalkoztató aktuális témákat járjuk körbe szakértők segítségével hónapról-hónapra. Az első részben az egységes automatizáció lehetőségeit vitatjuk meg.

A szerelési műveletek automatizálásában különös hangsúlyt kapott az alakfelismerés és a kötési műveletek robotokkal történő végrehajtása. A szerelőautomatákat és a rendszereket célszerű elhelyezni a mai IPAR 4.0 szemléletű termelési rendszerben. Ezekben megjelennek a legújabb kommunikációs technikák és a hálózatok adta lehetőségek kihasználása illetve a felhőalapú számítástechnika alkalmazása is. A jövő az okos megoldásoké. Ennek fókuszában pedig a mesterséges intelligencia áll. – olvasható a magazinban szakértőnk véleménye.

Újdonság, hogy mostantól lapozható változatban, digitális formátumban is elérhető nyomtatott magazinunk. Az idei első Műszaki Magazin bemutat egy új, nagy teljesítményű lézermegmunkáló gépet, amelyet kifejezetten nagyobb mennyiségű, kis és közepes átmérőjű csövek nagy sebességű megmunkálására terveztek.

„A mi családunk ereiben is műanyag folyik”

–kezdi beszélgetésünket Konkoly-Thege Máté, a Thege-Plastic Kft. ügyvezetője, aki így folytatja:

“a magyar piacon egyedülálló, hogy egy műanyagipari vállalkozás teljesen önellátó, az európai és a távol-keleti gyártóktól független szervizhálózattal rendelkezzen. Bővebben a magazinban olvashatnak.”

Betekintést adunk a robotikai trendekbe is: a robotika technológiai fejlődése rendkívül gyors ütemben zajlik, amely gyakran a kapcsolódó technológiák (pl.: felhő alapú számítástechnika, gépi látás) vívmányainak köszönhető, aminek eredménye, hogy újabb és újabb megoldások jöhetnek létre.

Mindemellett megújult heti online hírlevelünk, mely formátumában alkalmazkodik lapcsaládunk, az MM MaschinenMarkt megjelenéséhez, és a nemzetközi híreken kívül még több hazai tartalommal, a műszaki- és tudományos világ újdonságairól számolunk be heti két megjelenéssel, kedden és csütörtökön.

Műszaki Magazin előfizetés Műszaki Magazin hírlevél feliratkozás

Fizessen elő az MM Műszaki Magazin lapszámaira: 8900 Ft/év (10 lapszám)

Várjuk megrendelését: kapcsolat@muszaki-magazin.hu


2021/1-2Megnyitás


Hirdetés

További cikkek a témában