Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

A válság teret ad az innovációnak – Webinár meghívó

A Beckhoff által fejlesztett EtherCAT-technológia a leggyorsabb ipari Ethernet-technológia, amely globálisan egyre nagyobb teret hódít.

Az EtherCAT Technológiai Csoport (EtherCAT Technology Group – ETG) a világ legnagyobb ipari Ethernet- és terepi buszrendszerekkel foglalkozó szervezete, amely az EtherCAT-megoldásokat használó tagvállalatokat foglalja magába.

Martin Rostan, az EtherCAT Technológiai Csoport ügyvezető igazgatójának előadásából megtudhatjuk miért olyan fontos a terepi busz, illetve milyen kihívásokkal találkozhatunk ha Ethernet-alapú terepi buszt szeretnénk használni, megismerhetjük az EtherCAT-et mint valós idejű Ethernet terepi buszt, valamint az EtherCAT egyedülálló funkcionális elvét, tájékozódhatunk arról, hogyan lehet piaci előnyhöz jutni és költséghatékonyabban fejleszteni az EtherCAT használatával, és betekintést nyerhetünk az EtherCAT-rendszer telepítésébe, a hibaelhárítás folyamatába, valamint a diagnosztikába. Ezen felül betekintést nyerhetünk az IoT, Ipar 4.0, OPC UA szabványokba, és további koncepciókba, szó lesz az EtherCAT kiberbiztonsági vonatkozásairól, valamint bemutatásra kerülnek az EtherCAT G és G10 kommunikációs protokollok. A 60 perces előadás keretében a résztvevőknek lehetőségük lesz kérdéseket is feltenni.

A webinárt elsősorban a Beckhoff-technológiákban és terepibusz hálózatok terén jártas automatizálási szakembereknek ajánljuk, de szívesen látunk bárkit aki az EtherCAT technológia iránt érdeklődik. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás angol nyelven fog zajlani!

Tematika: A válság teret ad az innovációnak, az EtherCAT rendszerrel pedig piaci előnyhöz juthat! (angol nyelvű webinár)

  • Előadó: Martin Rostan
  • Időpont: 2020.11.10
  • Időtartam: 60 perc

Regisztráljon most!

https://register.gotowebinar.com/register/7761122037002230032

Hirdetés

További cikkek a témában