Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Az Electrosub választ ad a kihívásokra

Az elektronikai iparra fokuszáló üzleti és szakmai fórum, az ELECTROSUB, reagál a piac rezdüléseire, kibővítve tematikáját választ ad a jelen és a jövő kihívásaira. Az alapprofil megtartása mellett új témacsoportokat integrál kiállítási és a konferencia programjába, amivel tovább erősíti a két alkalommal már sikeresen megrendezett szakmai eseményt. A profilbővülés a digitális transzformáció, a mesterséges intelligencia, az Ipar 4.0 irányába mutat.

Az Electrosub már eddig is érintette ezeket a témákat, erről tanúskodik a 2019-es rendezvény konferencia programja és kiállítói köre, amiről bővebben a honlapon,  www.electrosub.com,   lehet tájékozódni. Mindamellett a növekvő igényekhez igazodva az esemény szervezői szeretnék ezt a vonalat tovább erősíteni.

A digitális átalakulás a versenyképesség megtartásának zálogává vált és ezt a stratégiát ma már nemcsak a multinacionális, nagy nemzetközi cégek, hanem a kis és középvállalkozások is követni kívánják. A korona vírus járvány okozta nehézségek és az abból fakadó átalakulási kényszer ezt a folyamatot csak felgyorsította. Az erre irányuló, eddig esetleg halogatott beruházások, előtérbe kerültek. Az Electrosub erre reagálni kíván. Megőrizve alapprofilját a korábbinál még hangsúlyosabban kívánja megjeleníteni ezeket az irányvonalakat, hogy segítse a felfokozott igények kielégítést, a kereslet és kínálat egymásra találását, koncentráltan, egy helyen, az Electrosub ernyője alatt.

Szakemberek és megoldások szemtől szembe … hangzik a jelmondat, ami nemcsak egy szlogen, hanem a rendezvény tudatos filozófiája, ami nyüzsgő, élettel teli fórumot kínál a vállalkozásoknak arra, hogy válaszokat és megoldásokat kapjanak az új kihívásokra.

Az Electrosub, amely 2021.április 26-28. között a BOK csarnokban kerül megrendezésre, az elektronikai ipar piaci szereplői mellett várja az új témacsoportokhoz köthető cégek csatlakozását is. Az eseményre november 30-ig kedvezményes részvételi feltételekkel lehet jelentkezni.

Hirdetés

További cikkek a témában