Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

A Windchill 13 fejlesztései

A PTC Windchill megoldásának legújabb verziójában megvalósult az átjárhatóság, a teljesítmény, a skálázhatóság, a platformtámogatás és a folyamatintegráció javítása a termékalkatrészek, anyagok és konfigurációs információk digitális vezérfonalának biztosítása érdekében.

A Windchill 13 újdonságait bemutató cikkből az alábbi frissítésekről tudhat meg többet:

Átjárhatóság

A Windchill Workgroup Manager ügyfélalkalmazás fejlesztése.

Vizualizáció

A 3D megjelenítés teljesítményének és skálázhatóságának javítása a rendkívül nagy és összetett termékstruktúrák és modellek esetén a QuickView funkció segítségével.

Intelligens platformok

A Windchill Smart Platforms dinamikus pozicionálási képessége, melynek segítségével közvetlenül építhetők fel és jeleníthetők meg az új termékváltozatok anélkül, hogy több CAD példányt kellene létrehozni a pozícióváltozatok kezeléséhez.

A szabályozói benyújtási folyamat automatizálása

Az orvostechnikai eszközök iparának digitális vezérfonalát tápláló szabályozási benyújtási folyamat korszerűsítése és egyszerűsítése.

XBOM és folyamattervezés

Új, automatikus BOM transzformációs képesség, amely egyszerűsíti a frissítések megtekintésének folyamatát és jelentős időt takarít meg a felhasználó számára.

A szabványos vezérlési jellemzők továbbfejlesztése, amely nagymértékben növeli a hatékonyságot és időt takarít meg a vezérlési jellemzők meghatározása és kezelése során.

 

A teljes cikket elolvashatja itt: https://kontron.hu/blog/a-windchill-13-ujdonsagai/

Tudjon meg többet a Kontron Ipari Digitalizáció honlapján!

https://kontron.hu/ipar40/


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában