Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Gépipar

Sandvik CoroMill ® MS20 – egy megbízható és sokoldalú sarokmarási koncepció

Kompromisszumok nélküli kiválóság a rozsdamentes acél és a HRSA területén

A forgácsolószerszám-szakértő büszkén mutatja be a CoroMill ® MS20-at, egy valódi 90 fokos sarokmarási megoldást. Ez a megoldás, melyet gondosan kidolgoztak a rozsdamentes acél és a hőálló szuperötvözetek durva megmunkálására és simítására, kompromisszumok nélküli biztonságot, sokoldalúságot és termelékenységet biztosít.

„A CoroMill ® MS20 az új első számú, egyoldalú, kétélű megoldásunk valódi 90 fokos sarokmarási alkalmazásokhoz ISO M és ISO S anyagokban, amely különösen alkalmas a repülőgépipar, valamint az olaj- és gázipar számára”

– mondja Sangram Dash, a Sandvik Coromant váltólapkás marásért felelős globális termékalkalmazási szakértője.

„Sokoldalúsága révén a CoroMill® MS20 kiemelkedik az ismételt sarokmarás, a homlokmarás, a lineáris és csavarvonalú ferde marás, a teljes hornyolás és a beszúrómarási alkalmazások terén.”

A CoroMill ® MS20 egyik kiemelkedő jellemzője a különböző ISO-anyagokhoz szabott optimalizált geometriák, amelyek nagyobb élvonal-biztonságot biztosítanak.

„A felhasználók először a CoroMill® MS20 lapkák megbízhatóságát fogják észrevenni, amelyek kiszámítható és fokozatos kopási mintát mutatnak a forgácsolóélen, még a nagy kihívást jelentő alkalmazásokban is”

– mondja Dash.

„Mindent összevetve ez egy kivételesen biztonságos koncepció, amely nagyobb termelékenységet tesz lehetővé.”

Prémium választék, prémium eredmények

A kiváló minőségű marótestek és lapkák kombinációja kiváló felületi minőséget és optimális falminőséget biztosít (lépések nélkül) ismételt sarokmarási alkalmazásokban.

A robusztus marótest kiváló méretellenőrzéssel rendelkezik, szorosan illeszkedve a névleges átmérőhöz, szigorúbb tűrésekkel az axiális és radiális ütés tekintetében. Jobb alkatrészminőséget, kevesebb selejtet és hosszabb éltartamot eredményez.

Az új préselési technológiával gyártott lapkák kiváló méretpontosságot biztosítanak, tovább javítva az alkatrészek minőségét és a szerszám-éltartamot. A közvetlenül préselt CoroMill® MS20 lapka nagy pontossága lehetővé teszi, hogy hasonló teljesítményű kerületi köszörült lapkageometriákat helyettesítsen.

„Nem szabad kompromisszumokat kötnie, ha a sarokmarásról van szó”

– vonja le a következtetést Dash.

„Akár a biztonságos és problémamentes megmunkálást, akár a nagy termelékenységet vagy a költséghatékonyság növelését helyezi előtérbe, az új CoroMill® MS20 sarokmaró koncepcióval mindenre felkészült.”

A választék 15,8–84 mm közötti forgácsolótesteket tartalmaz (az ennek megfelelő méretű marókkal colban), valamint rozsdamentes acél és HRSA alkalmazásokhoz optimalizált geometriájú lapkákat.

 


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában