Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Automatizálás

A Miller Industries vállalat a Birst megoldást választotta üzlete átalakításához

Az Infor első blogsorozata az Infor Customer Excellence Awards nyerteseit állítja reflektorfénybe és osztja meg a sikertörténeteiket.

A Miller Industries a világ legnagyobb vontatókocsik és mentőberendezések teljes skáláját gyártó vállalata. A székhelye Amerikában található, emellett három gyártóüzemmel rendelkezik az Egyesült Államokban, eggyel Angliában és eggyel Franciaországban. Az autószállítók és a könnyű vontatás mellett termékskálája, akár 20 tonna szállítására is képes járműveket, valamint 100 tonna gémkapacitással rendelkező nagy teherbírású mentőegységeket is tartalmaz.

A vállalat több, mint 20 éve támaszkodik az Infor LN vállalatirányítási szoftverre a teljes körű műveletek kezeléséhez, beleértve az adatelemzést is. De ahogy a vállalat nőtt, a riportolási képességek akadályokba ütköztek. Az üzletmenet irányításához szükséges adatokat több helyen, több rendszeren belül tárolták, illetve ezeket az adatokat a különböző részlegek és személyzet tartotta karban. Információs silók alakultak ki, amelyek gyakran korábbi ismereteket igényeltek annak megértéséhez, hogyan hasonlíthatók össze évről évre az adatok.

Ennek megoldására az Infor Birst megoldását választották. A vállalat társ-vezérigazgatója osztotta meg a tapasztalatait a Birst megoldás bevezetéséről.

„Teljes kultúraváltás volt. Ez volt az első alkalom, hogy nem kellett a számviteli osztályra mennem, hogy információt kapjak. Könnyedén elérhető volt számomra is. Pontos, élő információ, minden nap. Ez valóban segített átalakítani az üzletet.”

Tudjon meg többet arról, miként valósította meg a Miller Industries a Birst megoldás bevezetését és milyen eredményeket ért el vele.

https://kontron.hu/blog/teljes-kulturavaltas-a-miller-industries-beszamoloja-arrol-mikent-segitette-a-birst-megoldas-uzlete-atalakitasat/

Jöjjön el és tudjon meg többet az Infor CloudSuite megoldásról Kontron ERP4Factory rendezvényén!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában