Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

3D technológia

Átfogó útmutató a 3D gyártás szimuláció bemeneti adataihoz (példákkal)

Ez az átfogó útmutató bemutatja a 3D gyártás szimulációt és segít megérteni a hatékony szimulációs modellek létrehozásához szükséges alapvető bemeneti adatokat.

Akár gyárának optimalizálásáról, új koncepciók kidolgozásáról vagy virtuális üzembe helyezésről legyen szó, a megfelelő bemeneti adatok kulcsfontosságúak a pontos és hasznos eredmények eléréséhez. A szimulációban a jobb bemeneti adatok jellemzően megbízhatóbb és érthetőbb eredményeket hoznak, azonban a rájuk vonatkozó követelmények jelentősen eltérhetnek a konkrét projekttől, az iparágtól és a termelési környezettől függően. Így a bemeneti adatokat mindig az egyedi igényekhez kell igazítani.

A teljes cikket elolvashatja itt: https://kontron.hu/blog/atfogo-utmutato-a-3d-gyartas-szimulacio-bemeneti-adataihoz-peldakkal/

Jöjjön el az ERP4Factory rendezvényünkre és tudjon meg többet az Infor LN ERP alapú CloudSuite megoldásokról! https://kontron.hu/rendezveny/erp4factory/


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában