Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Esemény

Kontron “ERP4Factory – INFOR CloudSuite: gyártásközpontú ERP” – meghívó

Tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az “ERP4Factory – INFOR CloudSuite: gyártásközpontú ERP” c. rendezvényünkre. A rendezvény társszervezője az IFUA Horváth, a régiónk meghatározó vezetői tanácsadó cége.

Időpont: 2024. október 17. csütörtök, 8:00
Helyszín: Abacus Business & Wellness**** hotel, 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Parkolás: a szálloda limitált számú díjköteles parkolóhellyel rendelkezik, díjmentes parkolásra a környékbeli utcákban van lehetőség.

Részletes program és regisztráció >>

A kihívásokkal teli gazdasági környezetünkben rendkívül fontos, hogy a cégvezetők 360 fokban lássák át a vállalatuk működését, és valós idejű adatok alapján hozhassanak megalapozott döntéseket és növeljék versenyképességüket.

Erre kínál megoldást az Infor, a világ harmadik legnagyobb ERP gyártója, amely Infor LN ERP alapú CloudSuite megoldásaival kimondottan az ipari cégekre koncentrál. A diszkrét gyártóknak szánt Infor CloudSuite-okban több tízezer, a saját területén meghatározó cég legjobb gyakorlatai öltenek testet az egyes iparágakra – gépgyártás, járműipar, autóipar, repülőgép- és védelmi ipar, valamint a high-tech, elektronika – szabott, előre konfigurált megoldásokban. Így az Infor CloudSuite bevezetése egyben a nemzetközi legkorszerűbb vállalatvezetési és működtetési módszerek átörökítése is.

A mesterséges intelligencia megjelenése alapjaiban változtatja meg az üzleti világot. Az Infor élen jár ezen a területen. A rendezvényen konzulenseink bemutatják a szoftver AI szolgáltatásait, az IFUA Horváth szakértői pedig gyakorlati AI/BI alkalmazási lehetőségeket és teljesítménymenedzsment megoldásokat ismertetnek.

A rendezvényre ipari cégek, és oktatási intézmények aktív képviselőit várjuk:

  • cégvezetőket, gyárigazgatókat, üzemvezetőket, gyártási, logisztikai és pénzügyi vezetőket
  • műszaki oktatási intézmények vállalatirányítással foglalkozó vezetőit

A részvétel díjmentes, de előzetes, hiánytalan online regisztrációhoz kötött.

Regisztráció a Kontron Hungary honlapján:  https://kontron.hu/rendezveny/erp4factory/


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában