Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Ültetőkártya rendelése online: mire figyeljünk?

Manapság már számtalan esetben van lehetőségünk arra, hogy beszerezzünk valamit anélkül, hogy ki kellene tennünk a lábunkat a lakásból. Sorra nyílnak a webáruházak, és már a szolgáltatások nagy része is elérhető a neten.

Így van ez akkor is, ha ültetőkártya ötletek kellenének: a Place of Cards platformjának hála egyénre szabott, dizájnos kis kiegészítőket tervezhetünk szülinapi zsúrokhoz, családi összejövetelekhez, esküvőkhöz, konferenciákhoz. Nézzük, mire kell figyelni a művelet folyamán!

Az ültetőkártya létrehozása

Legjobban tesszük, ha profi céget választunk a kivitelhez, és nem magunk kezdjük el papírlapokra írni a kis asztali díszeket. Egy ültetőkártyának sokkal nagyobb szerepe van, mint hisszük: nemcsak informál bennünket, hanem emlékként akár örökre velünk is maradhat.

Ha évekkel később előkerül egy fiók mélyéről, jólesően gondolhatunk majd vissza az eseményre, amelyen részt vettünk. Az ültetőkártya a modern rendezvények fontos kelléke, a dekoráció része. Megtervezéséhez is idő kell – ezt viszont leegyszerűsíthetjük, ha a Place of Cards felületén látunk neki a folyamatnak.

Itt olyan egyéni beállításokat adhatunk meg, mint a betű mérete, típusa, színe, de akár kis ikonokkal is feldobhatjuk a kártyákat. Esküvőre készülve például megadhatjuk, hogy a menyasszony vagy a vőlegény vendége-e az illető, gyerekzsúrok esetében pedig jelölhetjük, hogy allergiás-e valaki valamilyen összetevőre.

Végezetül a kártya típusát is megszabhatjuk: lapos vagy hajtható kivitelben is megrendelhetjük a terméket – akár több száz darabot is.

Vissza lehet-e küldeni az árut?

Törekedjünk a pontosságra, inkább ellenőrizzünk le több soron mindent, mielőtt rányomunk a fizetés gombra. Egy olyan rendezvényen, ahol nagy a vendéglétszám, jól meg kell nézni, minden adatot helyesen vittünk-e fel. Nem örül neki senki, ha a nevét rosszul írják!

Van egy Excel-sablon is az oldalon, amelyet kitöltve csak egyszerűen áthúzhatjuk az adatokat a felületre – ez is a technika nagy vívmánya!

Mivel a kivitelező nem vállal felelősséget az ott megadottakért, a mi dolgunk, hogy valós információkat tüntessünk fel.

Mivel a kártyák valóban egyediek, és nevek, asztalszámok, ételpreferenciák stb. szerepelnek rajtuk, nem értékesíthetők újra – ha megrendeltük a terméket, át is kell vennünk. Szerencsére azonban nem kerülnek sokba a kártyák, és a házhoz szállítás is ingyenes.

Mi a teendő, ha lefújtuk az esküvőt?

Néha előfordul, hogy az esemény, amelyre készítettük a kártyát, mégsem kerül megtartásra. Ha még időben jelezzük ezt a Place of Cards ügyfélszolgálatának, akkor biztosan el tudnak járni méltányosan.

A szállítási idő 5-6 nap egyébként – Európa minden országában elérhető ez a szolgáltatásuk! Akkor is keressük őket bátran, ha hibát vélünk felfedezni a kivitelben, velük lehet egyeztetni a további lehetőségekről.

Szerencsére a felületük könnyen kezelhető, és legtöbbször semmiféle panasz nem érkezik az egyedi ültetőkártyák kapcsán, sőt, a rendelők örülnek, hogy minőségi terméket vehetnek kézhez.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés