Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Vállalatirányítás

A Széchenyi István Egyetemen ünnepelte harmincéves jubileumát a Leadec Kft.

A Leadec Kft. megalapításának 30. évfordulóját ünnepli idén: jogelődjei révén 1994 óta támogatja ipari szolgáltatásaival a legnagyobb magyarországi vállalatokat.

A cég – amelynek két vezetője is a győri Széchenyi István Egyetem egykori hallgatója – az intézmény hangversenytermében tartotta jubileumi rendezvényét.

„A Leadec Kft. megalakulásakor küldetésünk volt, hogy felkészült, elkötelezett szakembereinkkel a magyar gyáripar gerincévé váljunk. Ezt a célt három évtizedes folyamatos növekedésünknek köszönhetően valóra váltottuk. Köszönjük elkötelezett munkatársaink, ügyfeleink és partnereink hozzájárulását ehhez a hihetetlen fejlődéshez”

– hangsúlyozta Markus Glaser-Gallion, a stuttgarti központú Leadec Csoport vezérigazgatója a jubileum alkalmából rendezett ünnepségen.

A győri székhelyű Leadec Kft. két vezetője, Dákai Ferenc ügyvezető és dr. Antreter Ferenc gazdasági igazgató egyaránt a Széchenyi István Egyetem alumnija: előbbi villamosmérnöki diplomáját, utóbbi doktori címét szerezte az intézményben. A jubileumi rendezvényen, amelyen köszöntőt mondott prof. dr. Friedler Ferenc, az intézmény rektora, tudományos elnökhelyettese is, aki beszédében úgy fogalmazott: a Leadec Kft. tevékenységét jellemző minőség, megbízhatóság és fenntarthatóság szorosan kapcsolódik az egyetem működéséhez is.

„További hasonlóság, hogy közvetett módon tudjuk sikerünket realizálni: mi a hallgatóink szakmai karrierje révén, a Leadec Csoport pedig más cégek eredményein keresztül”

– jegyezte meg, gratulálva ahhoz, hogy a közös célért együttműködve, elszántsággal, a maximális minőségre törekedve jutottak el a jubileumhoz.

A Leadec Kft. három évtized alatt a magyarországi ipari szolgáltatások piacvezető vállalatává fejlődött, és jelenleg több mint 900 szakembert foglalkoztat kilenc telephelyen: Győrben, Kecskeméten, Szentgotthárdon, Cegléden, Szegeden, Makón, Szombathelyen, Debrecenben és Budapesten. A cég a FISS Automatika Kft. tavalyi megvásárlásával valamennyi fontos ipari központban megerősítette jelenlétét. A társaság a gyárak életciklusának minden fázisához személyre szabott megoldásokat kínál. Ide tartoznak a különféle logisztikai szolgáltatások, valamint az elektromos és gépészeti szerelés, a műszaki és infrastrukturális létesítménygazdálkodás, a gyártóberendezések karbantartása. A cég megrendelői között ott találhatók a vezető autóipari vállalatok, valamint a meghatározó hazai cellulóz-, félvezető-, vegyipari, gyógyszeripari és kőolajipari gyártó cégek.

A győri kft. nemzetközi szerepe megerősödött azzal, hogy 2020-ban megalakult szolgáltatóközpontja, amely nyolc nyelven nyújt adminisztratív szolgáltatásokat a beszerzés, a könyvelés, a kontrolling és a marketing területén a németországi, magyarországi, szlovákiai, ausztriai és franciaországi testvérvállalatok számára.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

További cikkek a témában