Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A vászonképek mint tökéletes fali dekorációk

Minden dekorációt azért helyezünk el, hogy a hangulatunkat befolyásolják. Persze mindenképpen pozitív irányba, mert azért szeretünk otthon lenni, hogy a nyugalom és a béke átjárjon bennünket.

A mai rohanó világban pedig kiemelten fontos szerepet kap, hogy legyen egy olyan hely, amit a béke szigetének tartunk. Ez a technológia uralta mindennapokban még nagyobb jelentőséggel bír, mert már minden “okos” és minden automatizálható.

Ezért nem is csoda, ha néha arra vágyunk, hogy csak üljünk a kanapén, és bámuljuk a képet a falon csendben. Semmi technika, semmi elektromosság, semmi zavaró videó a hirdetések tengerében. Csak a nyugalom és a béke. Ezt pedig megadhatja nekünk a vászonképek birodalma.

Hogyan válasszunk fali dekorációt?

Mindig azt kell szem előtt tartanunk, hogy milyen hangulatot szeretnénk megteremteni az adott helyiségben. Ennek megfelelően választjuk ki a bútorainkat, a lakástextileket, a dekorációs tárgyakat és a falfesték színét is. Miért hagynánk ki a listából a képeket?

A meglévő berendezés természetesen nagymértékben meghatározza a Vaszonkepem.hu oldalán tervezett vászonkép színvilágát. Ennek viszont nem kell megakadályoznia azt, hogy a személyiségünkkel harmóniában lehessen a kép.

Így bátran kijelenthetjük, hogy a megrendelésre váró vászonkép egyszerre tükrözheti a stílusunkat és passzolhat a meglévő enteriőrhöz. Ehhez pedig nagyon nagy segítséget nyújt az is, hogy számtalan stílusú képet rendelhetünk.

Milyen elrendezésben készülhetnek vászonképek?

A Vaszonkepem.hu csapata ebben is élen jár, mert a weboldalukon találkozhatunk egy nagyon szuper tervezőfelülettel. Így nem akadály az sem, ha egy négyzet alakú képet szeretnénk, és az sem, ha különleges, több részből álló alkotást akarunk vászonképen viszontlátni.

Ugyanis az önmagában még nem elég, ha csak van egy jó képünk, amit ki szeretnénk tenni a falra. Persze az adott, hogy milyen atmoszférára vágyunk, de azt csak úgy tudjuk elérni, ha ennek megfelelő formában kerül a falra az alkotás.

Tervezhetünk egy, vagy akár öt részből álló vászonképet is, amit különböző elrendezésben helyezhetünk el a falakon. Teljesen más hatása van egyetlen képnek, mint egy többrészes sorozatnak.

Milyen képek mutatnak jól a falakon?

Természetesen az egyéni preferenciák határozzák meg, hogy mit tekintünk dekoratívnak. Azonban sok esetben szeretünk ragaszkodni egyetlen pillanathoz, ami a falra helyezve megelevenedhet újra és újra minden egyes nap, amikor rápillantunk.

Ha nem személyes emléket szeretnénk kitenni a falra, akkor az absztrakt alkotások nagyon fiatalossá tehetik a teret. A városi tájképek szintén olyan hatást keltenek, ami a pezsgéssel azonosítható, amit egy város forgataga képes kelteni.

A vintage hangulatú vászonképek viszont már nosztalgikus hangulatúak és általában szépia színvilággal rendelkeznek. Ezeken kívül persze kerülhetnek a falra filmjelenetek is, ami a popkultúra rajongóinak a kedvenc választása.

A vászonképek bármilyen formában képesek arra, hogy az otthonunkat kellemes menedékké változtassák.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés