Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Hajbeültetésen gondolkodik? Elmondjuk, mit kell tudni róla!

A kopaszodás egy olyan esztétikai problémát okozó jelenség, amely a férfiak 30%-ánál már 30 éves kor előtt jelentkezik. Ha Önnek is gondot okoz a hajhullás, tartson velünk, és ismerje meg, hogyan lehetséges a hajbeültetés segítségével visszanyerni korábbi külsejét!

Miért jó dolog a hajbeültetés?

A kopaszodás a férfiak széles körét érintő probléma, azonban kevesen vannak, akik hajlandóak megbarátkozni ritkás frizurájukkal, és előnyt kovácsolni a hajvesztésből. Ma már szerencsére azonban több megoldás is létezik, amelyek segítségével orvosolni lehet ezt a problémát. Anti-androgén szerekkel például lehetséges lelassítani a kopaszodást, hiszen az ilyen termékek gátolják a hajhullásért felelős hormonok képződését.

Igazán tartós módszernek azonban csak a hajbeültetés mondható, hiszen kizárólag ez a beavatkozás képes arra, hogy visszanyerjük régi külsőnket. A TurboHair Medical hajbeültetés szolgáltatása komoly segítséget jelent, hiszen az előrehaladott kopaszodást is vissza lehet fordítani általa.

A frizura rendkívül fontos részét képezi a megjelenésünknek, így egyáltalán nem mindegy, hogy reggelente boldogan vagy csalódottan nézünk a tükörbe. A hajbeültetés segítségével azonban nemcsak magabiztosabbak lehetünk, de még fiatalosabbnak is érezhetjük magunkat, hiszen akár 5-10 évet is letagadhatnak azok, akik részt vettek egy ilyen kezelésen.

Hogyan történik a beavatkozás?

A jelenleg legelterjedtebb hajbeültetési technika az úgynevezett FUE, azaz Follicular Unit Extraction módszer. Ennek során a szakemberek a páciens tarkóján elhelyezkedő, hormonálisan érzéketlen területekről ültetik át a hajtüszőket a kopasz részekre, ami lehet akár a fejtető, a forgó vagy a hajvonal.

Maga az eljárás általában 1-2 napot vesz igénybe attól függően, hogy mekkora kiterjedésű a kopaszodó terület. Aki aggódik az esetleges fájdalomtól, annak sem kell félnie, hiszen általában érzéstelenítés mellett végzik a procedúrát.

A beavatkozást követően egy rövid regenerációs időszak következik, ami körülbelül 1-2 hétig tart. Kiemelten fontos, hogy ebben az időszakban kíméljük magunkat, érdemes szabadságot kivenni, és tartózkodni a mindenfajta fizikai megerőltetéstől.

Mikorra várható az eredmény?

Aki azonnali eredményt vár a hajbeültetéstől, azt sajnos el kell, hogy keserítsük, hiszen az első, egészséges hajszálakra akár 4-6 hónapot is várnia kell a pácienseknek, a végső formáját pedig 10-12 hónap alatt nyeri el a haj.

Türelmünkért azonban határozottan kárpótol majd minket a végeredmény, hiszen jelentős változáson megy majd keresztül a külsőnk, ráadásul örökre megoldódik a kopaszodás problémája.

Rengeteg férfiban kelt rossz érzést, ha észleli, hogy egykor dús frizurája ritkulásnak indult, hiszen ezt a folyamatot az öregedéssel, a fiatalság elvesztésével azonosítják. A hajbeültetés hatékony módja lehet annak, hogy örökre megőrizzük dús hajunkat.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés