Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Amivel érdemes tisztában lennünk címkerendelés előtt

Manapság egyre többen döntenek a cégalapítás vagy a vállalkozásindítás mellett, hogy kiaknázzák az értékesítésben rejlő lehetőségeket. Amennyiben mi is ezt tervezzük, akkor fontos, hogy tisztában legyünk néhány fontos dologgal.

Például azzal, hogy valamilyen módon meg kell oldanunk az általunk kínált termékek beazonosíthatóságát, nyomonkövethetőségét, illetve biztosítanunk kell a vásárlók hiteles tájékoztatását is. Szerencsére mindkét feladat megoldható a címkézéssel, melynek lényege, hogy a termékekre olyan címkéket ragasztunk, amin szerepelnek az ehhez szükséges adatok. Szerencsére a fejlett technológia ma már számtalan megoldást kínál ezen a területen is.

Etikett címke, amire magas minőségű nyomatok kerülhetnek, és ami megbízhatóan ragad – pont erre van szükségünk! A beszerzés nem nagy ördöngösség, elég ugyanis körülnéznünk a cimke-nyomtato.hu oldalon, ahol többféle típusú, méretű és kiszerelésű címke is elérhető.

Milyen címketípusok közül lehet választani?

Az etikett címkéknek többféle típusa is létezik attól függően, hogy milyen alapanyagokból kerülnek előállításra. E tekintetben három fajtát különböztetünk meg: direkt, azaz hőérzékeny, papír és műanyag.

A direkt etikett címkéket normál, illetve száraz körülmények között lehet a leghatékonyabban használni, leginkább a gyorsan forgó termékek címkézéséhez ajánljuk őket. A papír címkék remekül ellenállnak a súrlódásnak és a napfénynek, a rajtuk szereplő információk sok éven keresztül megmaradnak.

A műanyag etikett címkék pedig a szélsőséges körülmények között is remekül megállják a helyüket, elég tartósak és időtállóak ahhoz, hogy akár kültéren is lehessen használni őket.

Milyen méretű címkéket kérhetünk?

Az etikett címkéket lényegében több százféle méretben elő lehet állítani, de akár egyedileg is meghatározhatjuk a méretet, amire szükségünk van. Sokféle kivágó szerszám létezik, amiknek a segítségével a különleges kérések is gond nélkül teljesíthetőek.

Milyen adatokat kell megadnunk az egyedi címkekészítéshez?

Amennyiben nem találunk a kínálatban olyan címkét, ami minden tekintetben megfelelne, akkor egyedileg is leadhatjuk a rendelésünket. Ez esetben meg kell adnunk a szélességet, hosszúságot, a felhasználási körülményeket, az alapanyagot, a mennyiséget, illetve az extra kéréseket. Kérhetünk a címkékre például perforációt, black-markot vagy vezérlő lyukat.

Ezek tehát a legfontosabb tudnivalók, amikkel feltétlenül tisztában kell lennünk, ha jó döntést akarunk hozni, és azt szeretnénk, hogy gördülékeny legyen a címkerendelés folyamata.

Az etikett címkék egyszerű, kényelmes és nem utolsósorban költséghatékony megoldást nyújtanak mind a termékek megjelölésére, mind pedig a vásárlók tájékoztatására, nem kérdés tehát, hogy érdemes-e nekünk is alkalmazni őket. Csak azt kell átgondolnunk, hogy milyen egyedi igényeink, elvárásaink vannak, amiknek mindenképp meg kell felelniük.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés