Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Modern elegancia a fürdőszobában

A fürdőszoba berendezése különösen fontos és összetett feladat, amikor megálmodjuk álmaink otthonát. Fontos, hogy a helyiség berendezése egyszerre árassza az általunk kívánt hangulatot, és kellőképp kényelmes és praktikus legyen, amikor annak használatáról van szó.

A Wellis webshopban csaptelepek széles tárházából válogathatunk, a klasszikus daraboktól kezdve a modern, elegáns modellekig minden megtalálható.

A fürdőszoba jelentősége

A fürdő az egyik legfontosabb helyiség otthonunkban. Napjában többször is megfordul itt az ember, és elmondható, hogy sokaknak itt indul és akár itt is záródik az átlagos napja. Emiatt különösen nagy jelentőséggel bír, hogy a szoba úgy nézzen ki, olyan stílust és energiát árasszon magából, ami nekünk kedves, hiszen ez akár meghatározó lehet az egész napunk hangulatát tekintve.

Ezenkívül a reggeli munkába és esti lefekvéshez való készülődés sokszor hosszadalmas folyamat, ami közben olyan tevékenységeket végzünk, amikhez jól jön, ha minden kézre esik és könnyen használható. Így különös jelentőséggel bír az is, hogy az itt elhelyezett csapok, zuhanyzók, mosdótálak kellően praktikusan legyenek kialakítva.

Minőség és garancia

Fürdőszobánk berendezésénél szintén kiemelkedően fontos kritérium a megfelelő minőség. Mivel gyakori és intenzív igénybevételnek vannak kitéve az itteni eszközök és berendezések, különösen fontos, hogy ezek magas minőségű alapanyagokból, magas minőségben legyenek kivitelezve.

A fémtermékek esetében az állandó nedvesség és magas páratartalom miatt alap követelmény a rozsdamentesség, valamint fontos a tömítések pontos illesztése és tartóssága, a kellemetlenségek elkerülése miatt.

A mosdók, zuhanytálcák és kádak esetében pedig az antibakteriális felületre érdemes nagy hangsúlyt fordítani, hiszen a nedves környezet remek táptalaj lehet a gombák és baktériumok számára. A folyamatos tisztítás és fertőtlenítés, valamint fokozott vegyszerhasználat elkerülése érdekében ügyeljünk a megfelelő termék kiválasztására.

Wellis Mamba termékcsalád

A Mamba termékcsalád teljesít minden minőségbeli elvárást. Mind a legmagasabb minőségű anyagfelhasználásban, mind a precíz kivitelezésben tetten érhető a prémiumhatás.

A termékcsalád nevéből is könnyen kitalálható, hogy ezeknél a termékeknél a fekete szín dominál. Ez már önmagában kimondottan egyedi megjelenést kölcsönöz minden elemének, legyen szó olyan alapvető berendezésekről, mint a zuhanyoszlop vagy a csaptelep, vagy kiegészítőkről, mint amilyen egy ízléses, praktikus polc, akasztó vagy szappantartó.

A szembetűnő fekete színvilágon kívül szintén a különleges megjelenésről gondoskodik a modern, szögletes vonalvezetés.

A Mamba termékcsalád nagyon egyedi hangulatot és külsőt biztosít a fürdőszobának, épp ezért nehéz lenne azt mondani, hogy bármilyen stílusba könnyedén beilleszthető. Ugyanakkor egy tudatos tervezéssel kialakított fürdőt, ahol a modern stílusirányzat dominál, igazán különlegessé varázsolnak ezek az elemek.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés