Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Ideje kiszakadni az otthon fogságából, irány a part!

Megérkezett a jó idő, a hőmérő higanyszála is egyre magasabban van. Nyitnak a strandok, közeledik a nyaralási időszak, a vízparton töltött órák száma is növekedni fog az elkövetkező hónapokban. Vannak kiegészítők, amelyeket szinte kötelező magunkkal vinni a partra. Ezek közé tartoznak a felfújható matracok is.

Kikapcsolódás és szórakozás: mire van szükség a parton?

A Zefi Reklámajándék felfújható tárgyak kínálatában mindent megtalálhatunk, amelyek a garantált szórakozásról fognak gondoskodni a strandon. Természetesen tudjuk nagyon jól, hogy ma már tech eszközök nélkül sem lehet kimozdulni, de a laptop, tablet mellett ne feledkezzünk meg a strandszékről, a felfújható matracról, a hűtőtáskáról, néhány legyezőről, a napszemüvegről és persze a strandjátékokról sem! Fejenként legalább egy strandtörölközőre is szükség lesz, ami szintén jó szolgálatot tesz a strandon.

A matrac is azokhoz az eszközökhöz tartozik, aminek több funkciója is lehet. Felfújt állapotban nyugodtan használhatjuk akár a parton is. Tökéletes választás arra, hogy kényelmes körülmények között napozzunk, olvassunk egy könyvet vagy szürcsölgessünk egy hideg italt.

Ugyanezt megtehetjük a vízben is, lebeghetünk a felszínen, van olyan változat, amin több személy is elfér. A gyerekek is garantáltan imádni fogják, mivel nyugodtan lehet róla ugrálni a vízbe, de a segítségével úszni is gyorsabban meg lehet tanulni. Többet is beszerezhetünk, hogy a család összes tagjának legyen egy saját “járműve”, amivel kényelmesen járhat-kelhet a vízparton.

Promóciós szempontból is tökéletes választás egy felfújható matrac, mivel látványos emblémákat lehet rajta elhelyezni. Az egész parton mindenki látni fogja, hogy pontosan kitől is érkezett a játékszer.

Érdemes minél hamarabb felkészülni a nyári időszakra

Strandjátékokkal, matracokkal, napszemüveggel és legyezővel bárkit meglephetünk. Ha tudjuk, hogy a munkatársak pontosan mikor indulnak nyaralni, pihenni, akkor előtte egy-két héttel már át is adhatunk egy ajándékcsomagot, tele nyári kiegészítőkkel. Az ügyfeleket is meglephetjük egy-egy vásárlás alkalmával valamilyen aprósággal, de az üzleti partnereket sem érdemes kihagyni a folyamatból.

Illeszkedjen a kampány az adott szezonhoz!

Ma már az ügyfelek is várják, hogy az egyes cégek milyen nyári kedvezménnyel, promócióval kecsegtetik a vásárlókat. Tökéletes alkalom arra, hogy új embereket érjünk el egy-egy kampánnyal. Ehhez mindenképpen használjunk olyan promóciós termékeket, amelyeket használni tudnak a nyaralás, strandolás során. Nem kell átesni a ló túloldalára, elegendő lesz egy vagy kettő kiegészítőt választani, azon elhelyezni a cég emblémáját és már kész is van, adhatjuk át őket.

Ajánlott minél hamarabb elkezdeni a tervezést, de nem kell aggódni, még semmivel sem vagyunk elkésve, ha még eddig nem is gondoltunk a nyári promócióra.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés