Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A tökéletes esküvői öltözet férfiaknak

Az ünnepi alkalomhoz illő öltözet kiválasztása egy különleges és egyben ijesztő feladat is lehet, főleg akkor, ha nem vagyunk tisztában a mai kor divatirányzataival. A megfelelő választás érdekében ismerni kell az esküvői alkalomhoz illő öltözködési szabályokat is.

Törekedjünk az egyediségre

Az Esküvőpalota férfi ruházatai között számtalan öltöny közül választhatunk. Az esküvő pontosan az a nap, amikor végre kitűnhetünk a tömegből, de öltözékünkkel nemcsak az esküvő tematikájához és színvilágához kell igazodnunk, hanem menyasszonyunk megjelenéséhez is. A szmoking vagy az öltöny egyaránt megfelelő a nagy naphoz, de színében és szabásában csak a számunkra is ideális jöhet számításba.

Óvatosan bánjunk a színekkel, ha kedveljük a hagyományos megjelenést

Az ünnepi alkalomra a fekete, a kék bizonyos árnyalatai és a szürke színvilág bátran választható, de az ing tekintetében már számtalan variációs lehetőség kínálkozik. A tradicionális szín tagadhatatlanul a fehér, de a bevállalósabbak egy színes ing mellett is letehetik voksukat.

Valójában a menyasszonyok sokkal egyszerűbben ki tudnak tűnni a tömegből, mint a férfiak, de ezen nem szabad elkeseredni, hagyjuk meg az arának ezt a páratlan lehetőséget. Fogadjuk el azt, hogy a vőlegény öltözéke azért van, hogy tökéletesen kiegészítse a menyasszony, valamint a koszorúslányok öltözékét. A vőfély lesz az, aki nagy valószínűséggel a vőlegény stílusához passzoló öltözetet választ.

Mivel lehet mégis egy kicsit izgalmasabbá tenni a vőlegény öltözetét?

Erre egyértelműen az a válasz, hogy a különleges kiegészítőkkel. Ide tartozik a cipő, a csokornyakkendő, esetleg a karóra vagy a nadrágszíj. A színekkel itt is óvatosan bánjunk, hiszen a kiegészítőknek igazodniuk kell az öltöny vagy a zakó színvilágához. Sok férfi gyűjti a karórákat, így most elérkezett az idő, hogy a különlegesebb daraboknak is teret adjunk. A nadrágszíj tekintetében lehetünk egy kicsit merészebbek, hiszen a különleges és egyedi övcsatokkal bátran jelezhetjük a nap különlegességét.

Nem biztos, hogy mindenkinek jól áll, ha követi a hagyományos stílust

A társadalmi elvárások és a hagyományok mindig is nagyban befolyásolták az esküvői öltözetet, de ma már egyre jobban átalakul az esküvői divat is, ami a bevállalósabbaknak kedvez. A klasszikusan elegáns és kifinomult darabok esetében ma már többször találkozhatunk fényes anyagokkal, amelyek kicsit eltérnek a megszokottól. A mai modern divatirányzatnak hála, nem ritka, hogy előkerülnek az élénkebb színek, az aszimmetrikus szabásvonalak, a hímzések vagy a különleges minták.

Az esküvői öltözet kiválasztása ma már csak a párokon múlik. Amennyiben a hölgy sem ragaszkodik a tradicionális öltözethez, akkor a férfinak is sokkal több lehetősége nyílik arra, hogy egy igazán emlékezetes megjelenéssel koronázza meg az esküvő napját. Ne féljünk kísérletezni a különféle díszítésekkel, kiegészítőkkel és anyagokkal, így egészen biztos, hogy egy egyedi és különleges esküvői kollekciót tudunk összeválogatni.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés