Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Egyedülálló ajándékötletek technikai tudás nélkül

Ahhoz, hogy egyedi ajándékokat készítsen, nem szükséges komoly technikai tudás vagy professzionális felszerelés. Nem kell órákon át a szerelőpad felett görnyednie, mégis okozhat csodás meglepetést! Eláruljuk hogyan.

Csak egy jó ötletre van szükség

A nyomtatás és gravírozás terén egyre elérhetőbbé válnak az online szolgáltatások, ezek közül a myprintpix.hu egy igen széles körű választási lehetőséget nyújt. Az oldalon található rengeteg ötlet között mindenki számára ott lehet a tökéletes, egyedi ajándékok. Csak rá kell bukkanni.

Ez azért is lehet érdekes sokak számára, mert az oldalon található sablonokkal jóval egyszerűbb a döntés. Emellett az is hatalmas előny, hogy nem kell elvégezni a precíz és tapasztalatot igénylő gravírozási munkát. Elég kiválasztani az ajándék személyesebbé tételéhez a megfelelő szöveget vagy képet.

Számos egyedi, különleges megoldás közül választhatunk

Az egyedi ajándékok különlegessé teszik a születésnapokat, névnapokat vagy akár egy baráti összejövetelt is. Rengeteg alkalommal előhúzható ez az ötlet a fiókból, és nehéz vele mellélőni. Ezek az egyedi ajándékok most a legnépszerűbbek:

  1. Gravírozott meglepetés
    Egy ilyen pohár vagy toll mindig különleges emlék marad. A kiválasztott tárgyat a gravírozó gépbe helyezik, majd a tervezett minta vagy szöveg alapján a gép automatikusan végzi el a dekorációs folyamatot.
  2. Egyedi gyereksarok nyomtatható dizájn elemekkel
    Ha gyermeke szobáját szeretné egyedivé és különlegessé tenni, akár különleges dizájn elemeket is tervezhet. Ez lehet egy személyre szabott plakát, egy egyedi magasságmérő vagy egy tányéralátét. Ehhez speciális nagyformátumú nyomtatóra és megfelelő  alapanyagra van szükség.
  3. Páros ajándékok
    Ez örömteli meglepetés lehet a szerelmes párok számára. Gondoljon csak az egyedi páros tollakra, amelyeket mindketten használhatnak. Vagy akár a személyre szabott tányéralátétre, ami egy romantikus vacsora tökéletes kiegészítője lehet.
  4. Köszöntők és ünnepek
    Ha különleges alkalomra hivatalos, például házavatóra vagy esküvőre, szintén érdemes egyedi ajándékot vinni. Ez lehet egy személyes üzenettel ellátott üdvözlő tábla vagy vászonkép.

Miért jók az egyedi ajándékok?

Bár lehet, hogy mások végzik el a nehéz munkát az ajándék készítése során, mégis a saját személyes stílusunkat és ízlésünket tükrözik. Az ajándék kiválasztás és tervezése során az elkészült végeredményben ott van a szívünk és kreativitásunk is. Az egyedi ajándékok így mindig különleges érzelmeket vált ki, és emlékezetessé teszik az alkalmat.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés