Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Tökéletes moziélmény a nappaliban

A moziban a széles vászon és a jó hanghatások mellé, gyakran párosulnak kellemetlenségek is. Érthető, hogy ezt valaki szeretné teljesen kizárni, és inkább az otthoni kényelmet választja a tökéletes moziélményért.

Kép és hangzás: élmény a maximumon

Egy jól megválasztott házimozi-rendszerrel bárki könnyen elhozhatja a mozit a saját nappalijába. A nagy felbontású lejátszók és a projektorok mellett még az óriási vászonról sem kell lemondani. A streamaudio.hu házimozi-rendszerhez való készülékei pedig még az üzletben is kipróbálhatóak és tesztelhetőek. Az imént említett áruház munkatársainak szakértelmével biztosan nem lesz zsákbamacska a végeredmény.

Az 1970-es évektől kezdve hatalmas fejlődés tapasztalható a filmnézésben, ugyanis még csak ekkor jelentek meg az első VHS alapú felvevők. Ezek persze, csak párórás anyagot tudtak rögzíteni. A 2000-es években viszont hatalmas előrelépésként, megjelentek a digitális kamerák.

Ma már a legegyszerűbb okostelefonok is képesek videofelvételeket készíteni. Az internet elterjedésével pedig nem csupán a rögzítésre teremtődött meg a lehetőség, hanem az otthoni, zavartalan filmnézésre is. Ezt a lehetőséget hozzák el tökéletes formában a saját nappalinkba a házimozi-rendszerek.

Az otthoni házimozi-rendszerek

A mai kor emberének már nem kell videókölcsönzőbe járnia a legújabb filmekhez. Elég csak bekapcsolni a nagyképernyős TV-t, és a legnagyobb felbontású filmek már “steamelhetők” is az interneten, a különböző szolgáltatókon keresztül.

A házimozi-rendszerek többnyire egy videóprojektor és egy jó minőségű HDTV-rendszer segítségével képesek a nagy felbontású képek lejátszására. A többcsatornás A/V erősítővel felszerelve pedig igazi, térhatású hanggal is csodálatba ejtik a felhasználót.

Emellett ma már a mély hanghatások sem okoznak nehézséget. A házimozi-rendszerek kedvelői általában sub-bass sugárzóval, vagyis mélynyomóval egészítik ki a szetteket. Így az alacsony frekvenciák is tökéletesen hangozhatnak el a térben.

A modern vetítőberendezések is sokat fejlődtek. Így a kép vetítésének, valamint a hang lejátszásának lehetőségei is fejlettebbé váltak, és annyi funkcióval rendelkeznek, ami korábban csak a legprofibb eszközökkel volt lehetséges.

Otthoni kényelem és saját szabályok

Érthető, ha az otthoni, professzionális eszközök adta lehetőségekkel egyre nagyobb teret hódít magának a házimozizás. Így anélkül érhető el a nagy felbontás és a tökéletes hanghatás, hogy ki kellene mozdulni a lakásból.

Ha otthon bekapcsolja a saját házimozi-rendszerét, pillanatok alatt élvezheti a profi minőséget. Senkihez sem kell igazodnia, nem kell mások által megadott időpontra odaérnie, sőt a műsort se mások határozzák meg Ön helyett!

Annyi időt töltünk el manapság a képernyő előtt…

Jogos a kérdés: akkor miért ne tenné tökéletessé a kikapcsolódását? Hiszen a legjobb moziélményt ma már könnyen a lakásába varázsolhatja, és ezzel új szintre emelheti az otthoni szórakozást.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés