Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Különleges kádak

A különleges kádak nagy méretű fürdőszobákba, valamint a fürdőzés szerelmeseinek ajánlott termékek. Prémiumkategóriás típusokról van szó, amelyek megjelenésükben, funkciójukban, vagy mind a kettőben olyan extrával szolgálnak, ami által kiemelkednek a hétköznapi modellek közül.

Érdemes az M-Acryl különleges kád választékából szemezgetni, amennyiben szeretnénk feldobni fürdőszobánk megjelenését.

Különleges megjelenés, különleges funkciók

A termékek különlegessége számos különböző alakban testet ölthet. Sok esetben az egyedi formatervezésben mutatkozik meg, máskor a termék mérete és ergonomikus belső kialakítása teszi átlagostól eltérővé fürdőszobánk központi elemét.

A külsőségeken és kényelmi szempontokon túl, sokszor praktikus oka van az egyedi kivitelezésnek. Ez utóbbira remek példa, az akadálymentes be- és kiszállást biztosító típusok. Ezek lehetővé teszik, hogy idős vagy egyéb okból mozgásában korlátozott személyek is kényelmesen és biztonságosan tudják használni a terméket.

Különleges, nagy méretű és páros kialakítású kádak

Ezek a típusok tökéletes választást jelentenek, ha páros, romantikus fürdőzésre vágyunk. Az M-Acryl Royal névre hallgató modell 180 centiméteres hossza és kényelmes, 110 centiméteres szélessége teljes komfortot biztosít két fő számára. A kád belső felének egyedi, íves kialakítása gondoskodik a fürdőzést élvezők kényelméről. A termékbe egy-egy fejpárna is beépítésre került a tökéletes ellazulás biztosítása érdekében.

A piacon szintén megtalálhatók az ugyancsak nagy mérettel rendelkező, de nem feltétlenül páros kialakítású kádak. Ezek ideális megoldást jelentenek kisgyerekes családok számára, ahol így egyszerűbb és szórakoztatóbb programmá válhat a közös fürdés.

Akadálymentes fürdőkádak

Ezek a különleges termékek aszimmetrikus felépítésűek, és az egyik oldalukon található egy edzett, biztonsági üvegből készült nyitható ajtó. Az M-Acryl Héra kád például jobbos és balos kivitelben is kapható, így kiválaszthatjuk a fürdőszobánk adottságaihoz illő darabot.

A típus 170 cm-es hosszával és 75 cm-es szélességével kimondottan tágasnak számít. A nagy méret és a beépített ajtó használata biztosítja, hogy a korukból vagy egyéb okból eredően nehezebben mozgó felhasználók is biztonságosan és kényelmesen átélhessék a fürdőzés élményét.

Akár egy extravagáns megjelenés, akár valamelyik extra funkció motivál minket a modell megvásárlására, fontos, hogy tisztában legyünk a fürdőhelyiség adottságaival, és ahhoz passzoló típust válasszunk.

Amennyiben vannak részletek a kinézett termékkel kapcsolatban, amelyek nem világosak az online ismertető alapján, érdemes személyesen megtekinteni a kínálatot. Az üzletekben és kiállítótermekben szakértő segítséget kaphatunk az ott dolgozóktól.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés