Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

A fémes fólia segítségével trendi hatás érhető el

A lakásfelújításhoz jó adag fantázia is szükséges, ha pedig szereted a szokatlan és nem mindennapi megjelenési formákat, akkor a fóliázás egy neked való feladat! A fóliák segítségével ugyanis olyan drámai változtatásokat tudsz eszközölni, amik teljes mértékben átalakítják a meglévő teret.

Ez azért lehetséges, mert a fólia alkalmas mind a bútorok, mind pedig a falfelületek lefedésére, emellett pedig nagyon sokféle színben, mintázattal és struktúrában elérhetők.

A lakásfelújítás ma már pofonegyszerű!

Ha nem csupán egy átlagos bútorfelújítást szeretnél, hanem megcsillogtatnád kreatív vénádat is, akkor a Fóliás Juci fémes hatású fóliái segítségével egyedi és exkluzív hatást tudsz elérni.

Az elmúlt években hatalmas divat volt az egyszerű, letisztult, skandináv stílus, amely legfőképpen a fehér színt használta, ehhez pedig világos fa kiegészítő elemeket alkalmazott.

Ma már egyre kevésbé kérik ezt a stílust a lakásfelújítók, hiszen ezek a minimalista terek csak a legritkább esetben tűnnek otthonosnak, hiányzik belőlük az egyediség és a csillogás.

Mi számít ma a legmenőbb lakásbelsőnek?

Szerencsére a divat mindig változik, így napjainkban a lakásokba visszatértek a színek és a minták. Nem szeretik az emberek az egysíkúságot, egyhangúságot, az átlagost, az unalmast, hanem merészebben alkalmazzák a kedvenc színeiket.

A fémes hatású fóliák pedig tökéletesen alkalmasak arra, hogy színt, minőséget és különlegességet vigyünk a lakásunk megjelenésébe.

Hol lehet alkalmazni a fémes fóliákat?

Tudjuk, hogy a hideg fémes felületek remekül mutatnak az indusztriális stílusban készült lakásbelsőkben, ahol a kontrasztok, az ipari megjelenés, a befejezetlennek tűnő részletek dominálnak.

A meleg fémes felületek ezzel ellentétben a pompázatos, díszített, királyi udvarokra jellemzők, éppen ezért bátran használhatod a saját környezetben is ezeket a felületeket.

Ha ugyanis ennyire szélsőséges körülmények között is megállják a helyüket, akkor te is elhelyezheted őket a saját lakásodban akár a falakon, akár a bútorokon.

Inspirálódj!

Elég néhány pontos kulcsszót beírni a keresőbe és máris remek ötleteket találhatsz arra vonatkozóan, hogy hová teheted ezeket a fóliákat. A legjobb, ha kiegészítésként használod és kisebb felületeket fedsz le vele, ellenkező esetben akár soknak is tűnhet, ami szintén nem cél.

A fiókon, a polcokon, szekrény frontján vagy az asztallapon meglepő és trendi megjelenést érhetsz el, a réz színű, a fekete vagy a platina pedig különösen jól mutat.

Ne félj változtatni!

Ha úgy érzed, hogy felőrölnek a hétköznapok, már nincs kedved otthon lenni, kényelmetlenül érzed magad a saját lakásodban, akkor állj neki és változtasd meg a körülötted lévő világot! A fóliák segíteni fognak neked ebben, könnyen, gyorsan és saját kezűleg tudsz csodákat teremteni.

A fémes fóliákat nagyon sokféle színben meg lehet vásárolni, a felhasználási területük pedig csupán a te fantáziádon múlik, válaszd ki a legszebbeket és állj neki a munkának!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés