Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Fiatalodj tű nélküli ránckezeléssel!

Napjainkban mindennél fontosabb a nők és egyre inkább a férfiak számára is, hogy minél fiatalabbnak látszódjanak a valós koruknál, és ezért sok áldozatra hajlandóak, emiatt különféle szépészeti és orvos-esztétikai kezeléseket vesznek igénybe.

Egyes módszerek fájdalommal, hosszabb gyógyulási idővel járnak, míg vannak olyanok, amelyeket egy egyszerű kozmetikai kezelés részeként végeznek a szakemberek, és bár rövidebb távon, de hasonló eredményeket ígérnek. A hatóanyagok tekintetében is számos újítás, felfedezés ígér feszesebb, fiatalabb bőrt. Az arcápolásban elérkezett a peptidek ideje. Ismerd meg a komplex megoldást kínáló Solanie Mesopeptideket az Alveolashop.hu-tól!

Anti-aging hatás kozmetikumokkal

A bőr feszességét biztosító bőralkotó fehérje, a kollagén termelése a 20-as évek közepétől fokozatosan csökken, aminek eredményeképp megjelennek a finomvonalak, majd a szarkalábak és a ráncok.

50 éves kor felett a bőr vékonyodik, a ráncok tovább mélyülnek, majd a bőr víztartalma is csökken. Ekkor van itt az ideje az érett bőrre készülő öregedésgátló, anti-aging kozmetikumoknak, amelyek intenzíven hidratálnak, regenerálnak, illetve hatóanyagaik segítik a bőr kollagén-termelését. Javítják az elasztin rostok minőségét, ezáltal a rugalmasság visszanyerése folytán a megereszkedett bőr kevésbé lesz látványos, csökkennek a pigmentfoltok, csökkennek a szem körüli szarkalábak, duzzanatok.

Az anti-aging kezelések, illetve ezen összetevőket tartalmazó készítmények használata során a bőröregedési folyamatok késleltetése érdekében olyan összetevőjű kozmetikumokat dolgozunk be a bőrbe, amelyek támogatják az egészséges bőr működést.

Mezoterápia a bőr megfiatalítására

A bőrfiatalítás és bőrregenerálás érdekében végzett korszerű, biztonságos és fájdalommentes mezoterápiás kezelésnek létezik tű nélküli változata, amelyet kozmetikusok is végezhetnek, míg a mikrotűvel végzett orvosi mezoterápia csak orvos által végezhető.

A kezelés hosszantartó hatást garantál, és akár más bőrfiatalító eljárásokkal is kombinálható, különféle természetazonos hatóanyagok – leggyakrabban hialuronsav, antioxidánsok és vitaminok – bőrbe juttattására alkalmas. A tartós eredmény érdekében kúraszerűen alkalmazható.

A mezoterápia számos bőrprobléma – cellulit, striák, hajhullás – esetén nyújthat megoldást.

Fájdalommentes ránckezelés

A peptidek az anti-aging kezelések sztárjai, és egyes típusai a különféle bőrproblémákra, valamennyi bőrtípusra kínálnak megoldást a mezoterápiás kezelések hatékonyságával, ám tű nélkül, teljesen fájdalommentesen. Sejtszinten támogatják a bőrt, csökkentik a gyulladást, fokozzák az antioxidáns hatásokat.

A fájdalommentes terápia látványos eredményekkel jár, kisimítja a ráncokat, tömörebb és rugalmasabb bőrszerkezetet eredményez, csökkenti a bőr zsírosságát, extrán hidratál és nyugtat.

Vedd igénybe kúraszerűen a komplex, peptides mezoterápiás hatású, de tű nélküli kezeléseket, és élvezd a fiatalos, egészséges és szép bőr valamennyi előnyét!


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés