Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

z

Beszerezhető-e üzleti laptop kedvező áron?

Reális elképzelés-e, hogy az üzleti laptop beszerzést valaki pénztárcabarát módon tudja megvalósítani? Kivitelezhető-e az ötlet úgy, hogy a költséghatékony beszerzés nem jár együtt kompromisszumokkal a teljesítményt, illetve a minőséget tekintve? A cikkből kiderülnek a válaszok.

Üzleti laptop keresésénél mik lehetnek a legfőbb prioritások?

Valószínűleg a kiemelt preferenciák között szerepel a megbízható működés, hisz amikor az ember dolgozik, akkor nem szeretné, hogy a technika megtréfálja. Számít a gyorsaság is, pláne ha a munkánk többfeladatos tevékenységek kivitelezésével jár együtt.

Ez egyfajta kiindulópont, ha mondjuk az ember a Hasznaltlaptop.eu webáruház használt laptopok olcsón elérhető kategóriáját böngészi. Persze lehet folytatni a sort, például az sem lényegtelen, hogy a gép hosszú akkumulátor-élettartammal tegye a dolgát.

Végül ne feledkezzünk meg az esztétikum fontosságáról sem. Hisz az általunk használt modell egyfajta tükörképe annak a nívónak, amit képviselünk. Mondhatni a személyes márka egyfajta eszköze, kiegészítője.

Ejtsünk néhány szót a teljesítményt meghatározó fizikai paraméterekről

Ha már a gyorsaság fentebb szóba került, ennek a meglétét döntően befolyásolja a processzor teljesítménye. Azt lehet mondani, hogy egy Intel Core i3 típus már elegendő lehet, hogy a standard üzleti feladatok elvégzésével zökkenőmentesen boldoguljon az ember.

Természetesen a memóriáról sem szabad megfeledkezni. Ebben a tekintetben a 8GB RAM tekinthető egyfajta belépőszintnek, ha business jelleggel gondolkodunk a használatról. Ezzel együtt a 240GB-os SSD megléte is számíthat a flott munkamenetek végett.

Ne feledkezzünk meg a vizualitásról sem. Ha a szó szoros értelemben üzleti feladatokról van szó, akkor praktikus megoldást jelenthet akár egy 13,3 hüvelykes HD kijelző is. Pláne, hogy a magas felbontásnak köszönhetően kiváló minőségű képet biztosíthat.

Kihozható-e az üzleti laptop vásárlása pénztárcabarát formában?

Abszolút igen, és még csak kompromisszumot sem kell kötni a minőséget illetően. Ott van alátámasztásként a HP ProBook 430 G3 i3-8GB-240SSD-HD, mint ékes példája annak, hogy egy üzleti környezetben használatos gép is lehet pénztárcabarát megoldás.

Eleve olyan gyártó neve fémjelzi az eszközt, amiről tudja az ember, hogy a kifogástalan teljesítmény szinonimája. Nem beszélve arról, hogy a HP készülékei még látványra is abszolút rendben vannak.

Hogy konkrét összegeket is megnevezzünk, akár a 60-70 ezer forintos ár is elegendő lehet a sikeres beszerzéshez. Nem kell hozzá más, minthogy bátran merjünk nyitni a használt gépek irányába.

Illetve ha már így gondolkodunk, akkor válasszunk olyan szolgáltatót a beszerzés forrásaként, aki garanciát is ad, egyúttal korrekt módon előkészíti a gépeket a továbbértékesítés előtt.


Ha feliratkozik a Műszaki Magazin Hírlevelére, sosem marad le a híreinkről! További friss híreket talál a Műszaki Magazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés